طرز تهیه ترشی انبه

مواد لازم برای ترشی انبه, نحوه درست کردن ترشی انبه ترشی انبه، یکی از ترشی هایی که بعد از درست کردنش سریع سرو می شود اگر دلداده ترشی انبه هستید، وقت آن میباشد که از خوردن آن لذت ببرید! در اینجا یک دستور آسان و سریع ترشی انبه داریم که با دست‌کم روغن درست می شود و می توانید آن را بعد از درست کردن میل کنید یا تا چهار روز در یخچال نگه دارید (به صورت نواری بریده شده) 2 پیمانه انغوزه، نصف قاشق چایخوری زردچوبه، 1 قاشق چایخوری دانه رازیانه داغ‌کردن داده شده، 2 قاشق غذاخوری زیره برشته، 2 قاشق غذاخوری پودر چیلی، 2 قاشق غذاخوری نمک، 1 قاشق غذاخوری روغن خردل، 3 قاشق غذاخوری، طرز تهیه ترشی انبه: ابتدا انبه ها را با یک نمک خوب مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت استراحت کند. . سپس آب انبه را سوا کرده و دور بیندازید. انبه، زنجبیل، زردچوبه، دانه رازیانه، زیره، پودر فلفل و روغن خردل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. ترشی شما آماده میباشد، می توانید بلافاصله سرو کنید یا در یخچال بگذارید و بعدا بخورید توجه: ترشی انبه تنها تا 4 روز در یخچال قابل نگهداری میباشد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خیارشور در سه روز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …