طرز تهیه دونات شکلاتی

طرز تهیه دونات شکلاتی,پیراشکی شکلاتی طرز تهیه دونات شکلاتی
پیراشکی یکی از شیرینی های خوشمزه و گرد می باشد که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد و یکی از شیرینی های محبوب به شمار می رود و به عنوان میان وعده مصرف می شود دونات یکی از شیرینی های خوشمزه و گرد می باشد که دارد. در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد و یکی از محبوب ترین شیرینی ها می باشد و به عنوان میان وعده مصرف می شود. این شیرینی خوشمزه از سرخ کردن خمیر مخصوص در روغن درست می شود و انواع مختلفی در سراسر جهان وجود دارد. برای پخت پیراشکی و پیراشکی دستورهای مختلفی وجود دارد که در زیر روشی را برای شما قرار داده ایم. برای تهیه کوفته شکلاتی خانگی به دستور زیر عمل کنید، برای تهیه دونات و کوفته رژیمی می توانید آنها را در فر بپزید.مواد لازم برای تهیه دونات شکلاتی: شیر یا آب گرم 1 لیوان شکر 4 قاشق غذاخوری خمیر سریع 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 رقم نمک نمک قاشق چایخوری کره نرم شده 70 گرم آرد 4 لیوان ولرم بگذارید تا انگشتتان نسوزد و بعد 1 قاشق غذاخوری شکر افزایش کنید و هم بزنیدسپس 1 قاشق غذاخوری پودر مایه سریع بپاشید و سپس در کاسه را ببندید و به مدت 10 لحظه در جای گرمی بگذارید تا مایه پرکار شود. (روی آن پف می کند و کف می کند، اگر نه خمیر فرسوده می باشد و عمل نکرده می باشد) در کاسه دیگری تخم مرغ، نمک، کره نرم شده و 3 قاشق غذاخوری شکر (می توانید 5 قاشق غذاخوری هم افزایش کنید) می گذاریم. کمی هم می زنیم. یک همزن دستی، سپس مایه خمیر را افزایش کنید و حدود 3.5 تا 4 پیمانه آرد الک شده را افزایش کنید. آرد را افزایش کنید تا خمیر یکدستی به دست آید، مواد را با دست مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد، مواظب باشید زیاد آرد افزایش نکنید چون خمیر سفت می شود. خمیر را حدود 10 لحظه ورز دهید، آن را بلند کنید و در ظرفی قرار دهید. سپس روی کاسه را سلفون بپوشانید و با حوله بپوشانید. سپس حدود 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو مساوی شود، در این مرحله اگر انگشتتان را داخل خمیر بچسبانید، پر نمی شود. سپس خمیر را کمی ورز دهید.اکنون گلوله های کوچکی از خمیر بردارید و با کف دست پهن کنید و از آن یک قالب گرد درست کنید و وسط آن را با یک قالب کوچک سوا کنید (می توانید از قالب دونات استفاده کنید).کف سینی را چرب کرده و دونات ها را داخل آن بچینید و روی آن ها را با پارچه بپوشانید و حدود 5 لحظه استراحت دهید سپس به آرامی بیرون بیاورید و در روغن داغ بسیار سرخ کنید. وقتی یک جهت دونات طلایی شد، آن را برگردانید تا جهت دیگر آن نیمه سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا کاملا قهوه ای شود، پس از سرخ شدن، روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آن را به دلخواه تزیین کنید. (با شکلات یا پودر قند و…) طرز تهیه دونات شکلاتی دونات شکلاتی,طرز تهیه پیراشکی شکلاتی روش سرخ کردن دو مرحله ای دونات ها را پف کرده و وسط آن کاملا پخته می شود. برای شکل دادن به دونات ها می توانید از دهانه یک لیوان و درب بطری نوشابه استفاده کنید. برای سرخ کردن دونات ها از یک تابه کوچک استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف شود. قطعا از آرد و مایه مرغوب استفاده کنید. برای دانستن طرز تهیه دونات یا برای پیراشکی شکلاتی می توانید چند قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با آرد خود مخلوط کنید آرد را باید 2 تا 3 بار الک کنید.تخم‌مرغ‌ها باید در دمای اتاق باشند، هرگز تخم‌مرغ‌ها را بلافاصله از یخچال خارج نکنید و از آن‌ها برای تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید.پیراشکی شکلاتی خانگی,دستور دونات شکلاتی آموزش دونات شکلاتی مواد مورد نیاز برای تزیین دونات: شکلات کاکائویی 100 گرم شکلات شیری 50 گرم ترافل به مقدار لازم گردو یا پودر پسته به مقدار لازم طرز تهیه شکلات دونات شکلاتی: آب کردن شکلات کاکائویی در شیر و دوش به روش ماری و دونات ها را روی آن قرار دهید روی آن را بریزید و روی آن را با ترافل و گردو و پودر پسته تزئین کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …