طرز تهیه ترشی لبو و ترب

مواد لازم برای ترشی لبو و ترب, نحوه انداختن ترشی لبو و ترب برای خوش طعم شدن ترشی پیاز و ترب، یک قاشق غذاخوری سس سویا به آن افزایش کنید. ادویه ترشی به مقدار لازم طرز تهیه ترشی پیاز و ترب: ابتدا لبو را بشویید و پوست بگیرید و نگینی برش دهید. تربچه را بشویید و پوست بگیرید و به همین ترتیب برش دهید. پیاز و ترب را در مخلوط کن یا مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید، یک لیوان پاک آماده کنید و یک لایه از مواد آماده شده بریزید و روی آن ها مقداری ادویه ترشی و کمی نمک بریزید و مخلوط پیاز و ترب و ویل را افزایش کنید، ادامه دهید تا پایان. سرکه سیب را روی مواد بریزید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. درب کاسه را خوب ببندید و به مدت 48 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس برای مصرف آماده کنید. نکته: برای خوش طعم شدن ترشی بهتر است یک قاشق غذاخوری سس سویا به آن افزایش کنید، اگر سرکه سیب ندارید از سرکه معمولی استفاده کنید و 1 قاشق غذاخوری شکر افزایش کنید، مراقب باشید سرکه زیاد افزایش نکنید. ، کمی سرکه افزایش کنید و اگر مواد خوب با هم مخلوط نشدند دوباره مقدار دیگری افزایش کنید.در صورت میل‌کردن مقداری سبزی تازه به ماریناد افزایش کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا هلو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …