طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

درست کردن کیک اسفنجی ساده,کیک اسفنجی ساده طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

مواد لازم برای کیک اسفنجی: تخم مرغ 7 رقم اگر کوچک باشد 8 رقم شکر 275 گرم آرد 300 گرم آب سرد یک سوم پیمانه بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری عسل، یک قاشق غذاخوری عسل با آب.سفیده را سوا کرده و با همزن بزنید تا کاملا پف کند و سفت شود، یعنی موعد چرخاندن کاسه از کاسه نیفتد. شکسته را در جای جداگانه افزایش کنید. در کاسه یک دانه، یعنی اگر همزن روشن است، یک رقم زرده تخم مرغ را افزایش کنید و هم بزنید، وقتی با مخلوط سفید مخلوط شد، یک زرده دیگر افزایش کنید تا زرده ها پایان شود. سپس آرد خود را در ظرفی جداگانه افزایش کنید و با پکینگ پودر سه بار الک کنید و کنار بگذارید.زرده و سفیده را از قبل آماده کرده ایم، الان وقت افزایش کردن عسل است، اگر می خواهید بدانید چرا عسل را افزایش کردیم، به دلیل رنگ کیک، کیک بعد از پخت رنگ عسلی به خود می گیرد، اکنون زمانه افزایش کردن آرد از کسی بخواهید که به آرامی آرد را برایتان بریزید و مشغول مخلوط کردن آن با همزن دستی هستید. پس از حاضر شدن مواد کف قالب خود را کاغذ روغنی پهن کنید و دیواره ها را با پنبه کمی چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و داخل فر را که از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده ایم به مدت 45 لحظه قرار می دهیم.توجه: بیست لحظه اول در فر را باز نکنید. طرز تهیه کیک بدون فر: نکاتی برای پخت کیک در قابلمه. برای پخت کیک در قابلمه می توانید فر خانگی درست کنید. بزرگ ترین کار فر را انجام می دهد، ده لحظه آن را روی آتش می گذاریم و در را می بندیم، سپس مواد کیک تان را به اندازه موادتان در کوچک ترین قابلمه بریزید و سریع آن را در بزرگترین قابلمه می گذاریم. که کنارش بود.آتش بزنید و بذارید استراحت کنه.45 لحظه در رو باز نکنید بعد با چوب امتحان میکنید.بعد از حاضر شدن درش رو باز نکنید تا کاملا سرد بشه چون پفک به خواب خواهد رفت .

بیشتر بخوانید:  طرز حلوا شیر عربی با کاکائو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …