طرز تهیه مرنگ یا شیرینی پفکی

شیرینی مرنگ,طرز تهیه مرنگ طرز تهیه انواع پفک پفک یا مرنگ (به انگلیسی Meringue)
محصولی می باشد که از مخلوط کردن سفیده تخم مرغ و شکر به دست می آید و برای تهیه یا تزئین کیک و تارت استفاده می شود. طرز پخت این شیرینی معروف مرنگ فرانسوی را بیاموزید: مواد تشکیل دهنده مرنگ فرانسوی: 2 رقم سفیده تخم مرغ (60 گرم) 150 گرم (3/4 فنجان) پودر قند یا شکر دانه ریز ریز 1/8 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری ژلاتین رنگی در صورت متمایل‌شدن درست کنید مرنگ فرانسوی به مقدار لازم: ابتدا تخم مرغ ها را در منزل نگه دارید تا به دمای محیط برسند، سپس سفیده ها را در ظرفی پاک، خشک و بدون چربی بریزید و هم بزنید تا سفیده ها کف کند. سپس تارتار یا آبلیمو یا نمک را افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده کمی پف کند و شکل بگیرد، در این مرحله شکر یا وانیل مایع را افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده کاملا قالب بگیرد و از کاسه خارج نشود. یک قاشق غذاخوری پودر شکر به سفیده های زده شده افزایش کنید و مدام هم بزنید تا مرنگ آماده شود.در نهایت مخلوط باید غلظت مناسبی برای نورد داشته باشد و کاملا قالب بگیرد.به شمار دلخواه داخل کاسه بریزید و با ژل رنگی رنگ کنید و هر رنگ را در قیف جداگانه قرار دهید. یک لوله آسان گرد یا لوله گل را در یک قیف بزرگتر قرار دهید و قیف های کوچک را داخل آن قرار دهید. می توانید کناره های قیف را کمی رنگ افزایش کنید و مرنگ را داخل قیف بریزید تا وقتی از قیف خارج شد خطوط رنگی ایجاد شود، یا اینکه یک ورقه شیرینی را با کاغذ روغنی سفید بپزید (یک تابه ورق گالوانیزه اینطور نیست. به کاغذ پوستی نیاز ندارید، اما تنها در صورتی که می توانید کاغذ بگذارید)، آغاز به آستین کنید. مرنگ را به شکل دلخواه درست کنید. در صورت متمایل‌شدن یک سیخ چوبی را از ابتدا روی سینی قرار دهید و مرنگ را به سیخ لوله کنید و یا در آخر یک سیخ داخل مرنگ فرو کنید و برای پخت در فر فر را به مدت 10 لحظه با کمترین دمای ممکن گرم کنید و گرم کنید. که معمولاً 100 یا 120 درجه می باشد و قالب را در فر قرار دهید، ترجیحاً در فر را کمی باز بگذارید تا گرما خارج شود و روی مرنگ ترک نخورد. حدود 40 تا 60 لحظه طول می کشد تا در فر بپزد و بعد از پخت باید سینی را به مدت یک ساعت در فر گذاشته سپس از فر خارج کنید.خمیر پف دار نباید تحول رنگ بدهدنرم نباشد و به کاغذ روغنی بچسبد طرز تهیه پفک بدون پخت طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ بدون فر,طرز تهیه شیرینی مرنگ طرز تهیه پای مرنگ بدون پخت
مواد لازم: 5-6 نفر پودر قند یا شکر 1 لیوان سفیده تخم مرغ 3 رقم وانیل 1/4 قاشق چایخوری آبلیمو 1/4 قاشق چایخوری هل پوست کنده و آسیاب شده طرز تهیه پفک مرنگ بدون پخت: سفیده تخم مرغ را با وانیل و آبلیمو مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید تا یکدست شود سپس پودر قند یا شکر را کم کم افزایش کنید. افزایش کنید و با دور سریع همزن هم بزنید تا زمانی که کاسه کج شد سفیده تخم مرغ ها از کاسه خارج شود. اکنون هل سبز خرد شده را افزایش کنید و در صورت متمایل‌شدن رنگ خوراکی یا زعفرانی مجاز افزایش کنید، کاغذ روغنی را روی سینی فر بگذارید، مواد مرنگ را داخل قیف بریزید و روی کاغذ یا شکلی که دوست دارید گلی درست کنید. سینی آن را در بخاری یا بخاری یا هر بخاری که در منزل دارید با کمترین دما به مدت دست‌کم چهار ساعت تا حداکثر 24 ساعت بسته به میزان مرنگ و حرارت بخاری قرار دهید پس از این مدت مرنگ ها آماده هستنداز کاغذ روغنی خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند و بدون شرایط خاصی به آسودگی قابل نگهداری هستند.به همین سادگی و بدون استفاده از فر و گاز. دسر جذابی خواهید داشت مرنگ – پفک  طرز تهیه شیرینی پفکی مواد لازم: 4 رقم سفیده تخم مرغ 1 و 3/4 پیمانه پودر شکر 1/2 قاشق چایخوری یا 1 قاشق چایخوری آبلیمو طرز تهیه مرنگ: با همزن بزنید. تخم مرغ نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید و زرده و سفیده را سوا کنید. تمرکزفکر کنید که نوک زرده داخل سفیده نباشد. زرده را برای مصارف دیگر نگه دارید. شکیبایی کنید تا سفیده تخم مرغ به دمای اتاق برسد. با این روش روزگار هم زدن کاهش می یابد. پودر تارتار یا آب لیمو را به سفیده ها افزایش کنید و با همزن بزنید تا کف کند و حجم آن تقریبا دو مساوی شود (مطمئن شوید کاسه و تیغه ها پاک و بدون لکه های چرب باشند)، ملاقه را بزنید و کم کم افزایش کنید. به هم زدن ادامه دهید تا سفیده ها قوام کرم مانندی پیدا کنند (برای یک عملکرد عالی، باید در طول فرآیند هم بزنید و ایستاده نشوید). در نهایت، وقتی لیسک را بلند می کنید، سفیده تخم مرغ باید به تندی آویخته شود.(تا نکنید) کف سینی فر کاغذ روغنی بگذاریدسفیده های زده شده را در قیف ریخته و به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی قرار دهید. سینی را در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 45 لحظه قرار دهید تا کیک ها پخته و خشک شوند (دمای فر گوناگون می باشد و بعد از 30 لحظه). چند لحظه کوکی ها را چک کنید و اگر نرم شدند اجازه دهید دوباره بپزند.) این کوکی باید با دمای کم پخته و خشک شود. طرز تهیه مرنگ فرانسوی،شیرینی مرنگ بدون فر طرز تهیه شیرینی مرنگی

برای تهیه شیرینی مرنگی: • تارتار پودر سفید رنگی می باشد که در شیرینی ها یافت می شود و سفیده ها را تغییرناپذیر می کند، از آن استفاده کنید و این مقدار را می توان تا 160 گرم افزایش داد. بهتر می باشد کیک را بعد از خاموش کردن فر به مدت 2 تا 3 ساعت یا یک شب در فر بگذارید و شکر را کم کم افزایش کنید تا به حداکثر حجم ممکن برسد. شکیبایی کنید تا حجم تخم مرغ دوبرابر شود سپس آغاز به ریختن شکر کنید.به جای 1 و 3/4 پیمانه پودر قند می توانید از 1 پیمانه شکر استفاده کنیدتنها اختلاف این می باشد که پودر قند حاوی مقداری نشاسته ذرت می باشد. این کار سبب می شود پفک کمی خشک شود، می توانید داخل مرنگ کمی پودر کاکائو، پسته، مغزها و هر چیز دیگری بریزید، اگر مرنگ خوب پخته شد، به آسودگی از قالب خارج می شود، می توانید فر را چرب کنید. سینی به جای کاغذ روغنی اما کاغذ روغنی بهتر می باشد اگر به جای پودر قند از شکر استفاده کنید روزگار هم زدن شما بیشتر می شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه حلوای سویق

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …