طرز تهیه خیارشور در سه روز

نحوه درست کردن خیار شور فوری,درست کردن خیارشور خیارشور خوشمزه و عالی را در 3 روز درست کنید

خیارشور یکی از چاشنی های خوشمزه سفره ما ایرانیان می باشد. درست کردن ترشی می تواند زمانه بر باشد. با دستور زیر می توانید در 3 روز یک خیار شور خوشمزه و عالی درست کنید.چند سال پیش دنبال دستور تهیه چاشنی های جدید غذا بودم. در کتاب آشپزی به اقبال ترشیجات برخوردم و دستور تهیه ترشی یخچالی نظرم را جلب کرد. در آن دستور، خیارها را در ظرفی با آب نمک و ادویه های مختلف می گذاشتند و تنها 3 روز در یخچال نگهداری می کردند، نیازی به تخمیر و کنسرو کردن نبود. اثبات چنین فرآیند آسان ای کار سختی نبود، آنها واقعا ترشی های خوشمزه ای بودند که از ترکیب اسرارآمیز نمک، آب و سرکه تهیه می شدند و ترشی ها هر بار که می خوردند زیاد خوشمزه و ترد بودند.مواد لازم برای تهیه خیارشور بی‌درنگ: 2 حبه سیر، سیر له شده، نصف قاشق چایخوری ادویه ترشی، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، نصف قاشق چایخوری خیار ریز خرد شده، 5 تا 6 رقم سرکه سفید، نصف پیمانه نمک دریایی یا ترشی، 1 قاشق غذاخوری ادویه ترشی (چه از فروشگاه یا خانگی) طرز تهیه خیارشور بی‌درنگ قابلمه ای: سیر، شوید، ادویه های ترشی مختلف و فلفل را در یک کاسه 1 لیتری بریزید.برش های خیار را روی آن قرار دهید و جای آنها باید استوار و بدون دوری باشد. سرکه سفید و نمک را با هم مخلوط کرده و به مدت یک لحظه در مایکروویو در کاسه مخصوص بگذارید تا نمک حل شود. این مخلوط را روی خیارها بریزید، آب افزایش کنید. و در کاسه را به خوبی ببندید، به مدت 24 ساعت به همین صورت بگذارید. لااقل 3 روز و حداکثر 2 تا 3 ماه در یخچال نگهداری شود. رنگ و طعم خیارها دگرگونی می کند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه غذای فانتزی و ساده برای مهمانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …