طرز تهیه رولت طرح دار

طرز درست کردن رولت طرحدار, نحوه ی درست کردن رولت طرحدار طرز تهیه رولت خامه ای طرح دار
همانطور که می دانید رولت خامه ای در شکل ها و طعم های مختلفی تهیه می شود که می توانید آن را در منزل به صورت طرح دار تهیه کنید و با زیبا انبوه از مهمانان خود پذیرایی کنید. می توانید طرح هایی با رنگ های گوناگون روی آن ها قرار دهید یا قطعا می توانید از یک رنگ استفاده کنید. می توانید رنگ ها را برخلاف دستور زیر درست کنید طرز تهیه رولت طرح دار: مواد لازم برای کیک رولتی طرح دار: آرد سفید 100 گرم تخم مرغ 4 رقم شکر 100 گرم آب گرم یک هشتم پیمانه عسل 1 قاشق چایخوری وانیل یک هشتم قاشق چایخوری خامه قالب گرفته 250 گرم مواد لازم برای رول طرح دار : 40 گرم آرد 30 گرم شکر پودری 1 رقم سفیده تخم مرغ 1 رقم رنگ خوراکی به مقدار لازم درست کردن رول طرح دار: برای درست کردن رول طرح دار ابتدا سفیده یک رقم تخم مرغ و پودر قند را با هم مخلوط کنید تا چسبناک شود. آرد را الک کرده و کم کم به تخم مرغ افزایش کنید. به مقدار مناسب رنگ خوراکی را به مخلوط افزایش کنید و خوب هم بزنید و خمیر را در قیف آسان بریزید و طرح دلخواه خود را روی کاغذ روغنی روغنی بکشید.بعد از کشیدن طرح مورد نظر، قالب را یک ساعت در فریزر استراحت دهید.توجه داشته باشید که برای طرح های چند رنگ بهتر میباشد بین هر رنگ آن را چند لحظه در فریزر قرار دهید تا رنگ ها کمی هماهنگ باشند و با هم ترکیب نشوند. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب در یخچال میباشد، رول را آماده می کنیم، ابتدا زرده و سفیده 4 رقم تخم مرغ را سوا می کنیم. آرد را 3 بار الک کنید. زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب با هم مخلوط کنید. آب داغ و عسل را به مخلوط زرده افزایش کنید و خوب مخلوط کنید. سپس سفیده را هم بزنید تا از کاسه نریزد. زرده تخم مرغ و آرد و سفیده را به تناوب در 3 مرحله با هم مخلوط کنید و زیاد هم نزنید و سینی رول را از فریزر خارج کرده و مواد رول را روی آن بریزید و به طور یکنواخت روی سطح تابه پخش کنید. سینی را به مدت 15 تا 20 لحظه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید، رول را بعد از خارج کردن از فر کاملا خنک کنید. سپس خامه و رول کنید. بهتر میباشد رول را به مدت 24 ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس برش بزنید.طرز تهیه رول پلنگی: طرز تهیه رولت پلنگی, درست کردن رولت پلنگی طرز تهیه رول پلنگ خامه ای
مواد لازم برای تهیه رول پلنگی: تخم مرغ 3 رقم، آرد 60 گرم، شکر 40 گرم، 30 گرم شیر، 30 گرم روغن مایع، 30 گرم وانیل، قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 و نیم قاشق چایخوری طرز تهیه مافین پلنگی: برای تهیه مافین پلنگی ابتدا زرده و سفیده را سوا کرده سپس سفیده را با همزن بزنید تا پف کند و کم کم شکر را افزایش کرده و هم بزنید تا کاملا حجیم شود. و کرکی .سپس زرده را با شیر و روغن و وانیل مخلوط کرده و سپس آرد را افزایش کرده و کاملا مخلوط می کنیم و سپس سفیده را به زرده افزایش کرده و آرام آرام هم می زنیم تا مواد پف نکند اکنون کمی از مواد آماده شده را داخل قیف بریزید و در قالب یا سینی فر 30*20 را با کاغذ روغنی چرب کنید و مواد را به طور نامنظم داخل فر بریزید و تمرکزفکر کنید که نه خیلی بی صدا باشد و نه خیلی پر باشد تا نقاشی های روی رول دیده شود. سپس سینی را به مدت 3 لحظه در فریزر بگذارید و پودر کاکائو را به بقیه مواد افزایش کنید. سینی را از فریزر خارج کرده و مخلوط کاکائو را روی آن بریزید سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 لحظه بپزید و بعد از پخت به مدت 5 لحظه سینی را بپوشانید تا خنک شود و آن را برگردانید و کاغذ فر را بردارید. و کیک را با همان دستمال گرد کنید و بگذارید کاملا خنک شود. سپس خامه قالب گرفته را روی کیک بمالید و آن را گرد کنید و در یخچال قرار دهید.تهیه رولت طرحدار,درست کردن رولت طرحدار طرز تهیه رولت خامه ای طرح دار

نکاتی برای تهیه رولت خامه ای طرح دار: در وسط رولت می توانید از فیلینگ مربا، مربا، خامه یا خامه استفاده کنید.در بین رول ها می توانید از موز خرد شده یا هر میوه ای که دوست دارید در خامه استفاده کنید. با سوا کردن زرده و سفیده، نباید زرده داخل سفیده باشد وگرنه سفیده پف نمی کند. بهتر میباشد 1 قاشق غذاخوری شکر به بلنک افزایش کنید، در این صورت شکر پف نمی کند و خطای هم زدن به دست‌کم می رسد. همچنین می‌توانید 1/8 خامه تارتار یا آب لیموی تازه را به سفیده‌ها افزایش کنید تا پف‌تر شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …