طرز تهیه ترشی انبه به چندین روش

درست کردن ترشی انبه،طرز تهیه ترشی انبه‌ کال طرز تهیه ترشی انبه
تهیه این ترشی انبه خوشمزه را فراموش نکنید و به صورت خانوادگی مصرف کنید طرز تهیه ترشی انبه سیاه مواد لازم برای تهیه ترشی انبه سیاه : تمرهندی سیاه هندی یک چهارم میانه بسته انبه، 5 کیلو، رب انار شیرین یا مخلوط یک لیوان * آب خرما، نصف لیوان، شکر، نصف لیوان (داوطلبانه)، سیاه دانه، نصف لیوان سیر مخلوط، 5 قاشق غذاخوری ادویه محلی برای ترشی، 1 رقم دو لیتر سرکه، 1 قاشق غذاخوری ادویه معطر، 1 قاشق غذاخوری آب خرما، اگر رب انار افزایش کنید بهتر می باشد خرما افزایش نکنید * مخلوطی از دانه گشنیز داغ‌کردن داده شده و پودر شده، دانه خردل و دانه گشنیز زیره سبز طرز تهیه ترشی انبه سیاه: انبه ها را بشویید و خشک کنید. آن را برش دهید و هسته آن را بردارید. انبه ها را چهار بخت کنید یا به صورت حلقه ای برش دهید. در این دستور باید پوست انبه را رها کنید، سپس ادویه ها را با روغن زیتون داغ‌کردن دهید، نمی توانید روغن افزایش کنید، سپس کمی تمر هندی در کمی سرکه بریزید. روی آتش می گذاریم تا با دمای خیلی کم بجوشد تا حل شود و سپس صاف شود. سپس سرکه را داخل آن بریزید و بگذارید بجوشد. مایع تمر هندی را افزایش کنید.وقتی جوش آمد دو مشت انبه افزایش کنیدبعد از هفت یا هشت لحظه رب انار و آب خرما را داخل آن بریزید و سپس همه انبه ها را داخل آن بریزید. بدون جوش‌آمدن خاموش کنید وقتی سرد شدند بعد از ده دوازده ساعت سیر و سیاه دانه را افزایش کنید و داخل شیشه بریزید. طرز تهیه ترشی انبه شیرین,ترشی انبه زرد طرز تهیه ترشی انبه، ترشی انبه، مخصوص چابهاری، مواد لازم برای تهیه ترشی انبه: 4 رقم انبه، 2 پیمانه سرکه، 1 حبه سیر، 1 قاشق غذاخوری شکر، 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز، 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز، 1 قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه به میزان لازم ترشی انبه چابهاری: برای تهیه این ترشی ابتدا انبه، پوست و هسته آن را بشویید. سپس آن را مشابه سیب زمینی برش دهید. در مرحله بعد روی انبه ها نمک و زردچوبه بریزید و با دست مخلوط کنید. این انبه ها را حدود 24 ساعت زیر خورشید بگذارید، وقتی 24 ساعت گذشت و انبه ها خشک شدند، سرکه و شکر را روی آتش بگذارید تا بجوشد، در این مرحله باید یک صف انبه را در کاسه شیشه ای قرار دهید. سپس یک صف سیر رنده شده، دانه گشنیز، گلپر و فلفل دلمه ای قرمز را افزایش کنید.این کار را تا زمانی که هنوز انبه دارید انجام دهید.سپس شیشه ترشی را در جای خنک قرار دهید. بعد از سه روز می توانید ترشی میل کنید. طرز تهیه ترشی انبه,درست کردن ترشی انبه جنوبی ترشی انبه چابهاری یکی دیگر از روش هایی که مردم جنوب زیاد از آن استفاده می کنند این می باشد که انبه ها را با پوست به ربع برش می زنند، البته تکه های انبه را به هم وصل کرده و مرکز آن در وسط می باشد، می پاشند و به مدت مشابه زیر خورشید می گذارند. یک روز با حبه های سیر، سپس ماریناد را با سرکه و کمی ادویه آماده می کنند. این ماریناد به سبزیجات می خورد. تلخی دل بعد از مدتی از بین می رود و قابل خوردن می باشد طرز تهیه ترشی انبه بندرعباسی نوع دیگری از ترشی انبه بندرعباسی ترشی انبه جنوبی یا انبه سریع مواد لازم برای تهیه انبه بندرعباسی ترشی: انبه زرد یا شیرین، 2 حبه سیر، 6 تکه سرکه، 1 لیوان روغن زیتون، 2/3 لیوان دانه گشنیز، 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه، 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز، 1 قاشق غذاخوری سیاه دانه، 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه ترشی انبه بندرعباس: انبه ها را پس از آب‌کشیدن به قطعات مناسب برش داده و رزرو کنید. مخلوط پایان ادویه های ذکر شده را با هم در تابه داغ به مدت چند لحظه داغ‌کردن دهید و سپس له کنید.سیر را پوست گرفته و کاملا له کنید.له کردن سیر به ترشی طعم بیشتری می دهد اکنون مخلوط ادویه، انبه، روغن زیتون، سیر و سرکه را با هم مخلوط کنید. این ماریناد باید غلیظ باشد، بنابراین توصیه می شود سرکه زیاد افزایش نکنید. ترشی را در کاسه شیشه ای بریزید و بگذارید یک یا دو هفته بماند. آخرین مرحله برای تهیه ترشی انبه به سبک جنوبی: از آنجایی که انبه زرد شیرین می باشد، برای متعادل کردن طعم آن از سرکه و فلفل استفاده می کنیم. بله خیر اگر با تندی این ترشی مشکل دارید مقداری فلفل همدانی را له کنید و به مواد خود افزایش کنید و اگر می خواهید طعم شیرین انبه کاملا از بین برود با پشت چنگال انبه را له کنید. با له کردن انبه طعم سایر مواد به خود گرفته و شیرینی آن متعادل تر می شود. روش تهیه ترشی انبه، طرز تهیه ترشی انبه با آبلیمو، مواد لازم برای تهیه ترشی انبه با رب گوجه فرنگی: سرکه، 500 گرم، انبه، 400 گرم، رب گوجه فرنگی، دو پیمانه، 200 گرم، دارچین و هل له شده به میزان دلخواه طرز تهیه ترشی انبه با آبلیمو: یک روز قبل رب گوجه فرنگی را در ظرفی حل کنید و کنار بگذارید.سپس دارچین و هل را با مخلوطی که آماده کرده اید ترکیب کنیدسرکه را افزایش کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.یک کاسه شیشه ای انتخاب کنید. ترشی را داخل آن بریزید. یکی دو هفته شکیبایی کنید تا ترشی شما آماده شود. طرز تهیه ترشی انبه: هرگز از قاشق فلزی برای تهیه ترشی استفاده نکنید. سیر را قطعا بعد از سرد شدن مواد افزایش کنید. درب کاسه ترشی هرگز نباید فلزی باشد. در صورت امکان سعی کنید داخل ماریناد روغن بریزید قالب نزنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …