طرز تهیه شور پاییزی + نکات تهیه شور

تهیه شورهای پاییزی,مواد لازم برای تهیه شور فصل پاییز برای تهیه ترشی و انواع نمک زیاد مناسب میباشد.

مواد لازم برای نمک: خیار، کرفس، گل کلم، هویج، سبزیجات معطر مشابه ترخون، شباط، سیر، فلفل سبز سریع، سرکه، پودر همیشه بهار. خوب خشک کنید سبزیجات فوق را به جز خیار و گل کلم و سیر و فلفل خرد کرده و پس از آب‌کشیدن و در معرض هوا قرار دهید تا کاملا خشک شوند فلفل و خیار را به روش درست و گل کلم را به همان ترتیب با حفظ اصل خرد کنید. شکل، با دست سوا کنید تا به گل کلم های کوچک تبدیل شوند. خرد کردن گل کلم با چاقو زیبایی نمک را از بین می برد همچنین از حبه های سیر استفاده کنید. سبزی های معطر را پاک کرده و خوب بشویید سپس با ساقه به قطعات حدود 10 سانتی متری خرد کنید. پس از حاضر شدن همه مواد، خیار و سبزیجات دیگر مشابه گل کلم، هویج، کرفس و همچنین سبزی معطر، سیر، فلفل و پودر گل را به صورت لایه لایه در کاسه قرار دهید به گونه ای که یک صف از مواد مرزه دار نباشد. و یک صف دیگر پر از سبزیجات معطر، سیر، فلفل و پودر گل.سپس یک قابلمه را پر از آب کنید و به ازای هر ۲ لیوان آب ۱ قاشق غذاخوری نمک افزایش کنید.همچنین در صورت متمایل‌شدن می توانید کمی سرکه به مواد فوق افزایش کنید، سرکه طعم خوبی به نمک می دهد، برای هر شیشه یک کیلویی نمک نصف لیوان سرکه کافی میباشد. البته میزان سرکه با ذائقه افراد ارتباط مستقیم دارد. اگر نمی خواهید از سرکه استفاده کنید، لطفا آب را در قابلمه آلومینیومی بجوشانید زیرا در غیر این صورت قابلمه سیاه می شود، کمی شکیبایی کنید تا دما پایین بیاید. وقتی دما از 100 درجه به 80 یا 70 درجه رسید، محلول به دست آمده را در ظرفی پر از مواد مرزه بریزید تا کاسه از محلول پر شود و سطح مواد را کاملا بپوشاند. سپس در کاسه را استوار ببندید و به مدت دو تا سه روز در جای گرم و در صورت امکان در خورشید قرار دهید. بعد از این مدت آن را به یخچال یا جای سرد دیگری ببرید، چند نکته مهم: 1- هنگام تهیه نمک تمرکزفکر کنید که همه مواد و حتی کاسه خیلی خشک باشد. وجود نم و قطرات آب سبب کپک زدن نمک می شود.2- بهتر میباشد از ظروف شیشه ای استفاده شود تا ظروف پلاستیکی3_ برخی معتقدند با گذاشتن مقداری نخود خام روی مواد، سرعت تهیه ترشی افزایش می یابد. 4_ برخی افراد یک تکه نان سنگی را روی همه مواد قرار می دهند و از آن به عنوان مایه خمیر استفاده می کنند. خیار . طرز تهیه خیارشور هم مشابه روش قبلی میباشد 6_ برگ کرفس و گشنیز را می توان به سبزیجات معطری که در بالا ذکر شد افزایش کرد، امیدواریم لذت زیادی ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانواده با تهیه این ترشی خوشمزه سپری کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …