نکاتی مهم برای تهیه ترشی و شور پاییزی

پایه پایان ترشی ها آب شور می باشد که بدون آن مواد اولیه ناقص می باشد. اگر برای پاییز و زمستان امسال قصد تهیه ترشی و ترشی خوشمزه را دارید، پیشنهاد می کنیم از این نکات، چند نکته مهم برای تهیه ترشی و ترشی پاییزی خوشمزه استفاده کنید. در واقع، هر کسی می تواند ترشی های خود را از میوه ها و سبزیجات مورد علاقه خود درست کند. به عنوان مانند، من از همه چیز از لیمو و هندوانه گرفته تا سیب، پیاز، هویج، تربچه و خیار استفاده می کنم. شما می توانید صدها دستور پخت ترشی را در اینترنت پیدا کنید و من می دانم که همه آنها عالی و خوشمزه هستند. من دوست دارم چیزها را نگه دارم. آسان با در نظر گرفتن برخی نسبت ها شما به آسودگی می توانید این نسبت بدون خطا را با میزان میوه و سبزیجاتی که می خواهید ترشی کنید تنظیم کنید و همچنین می توانید با استفاده از انواع سرکه یا ترکیبی از ادویه ها آن را سفارشی کنید.اگر یک شیشه درب دار و مقداری میوه و سبزیجات دارید، درست کردن یک ترشی زیاد خوشمزه تنها چند قدم دورتر می باشد.نسبت آب نمک چند ظرفیتی در آب نمک و ترشی پایه و اساس هر ترشی می باشد، آب نمکی که بدون آن مواد اولیه ناقص می باشد. مواد تشکیل دهنده ترشی از چهار ماده اصلی تشکیل شده می باشد: سرکه برای اسیدی کردن، آب برای کاهش اسیدیته اسید، شکر برای متعادل کردن اسید و نمک برای طعم دادن. مهم نیست که چه چیزی را برای ترشی انتخاب می کنید، این چهار مورد همیشه به نسبت خاصی وجود دارند. : یک فنجان سرکه، یک لیوان آب، دو پیمانه شکر، یک قاشق غذاخوری نمک و اگر مقدار مساوی آب و سرکه را به یاد آورید، به ازای هر دو فنجان مایع، نصف فنجان شکر به افزایش یک قاشق غذاخوری نمک. شما می توانید به آسودگی فرمول خود را با هر اندازه مواد تشکیل دهنده و آب نمک تنظیم کنید. برای تهیه آب شور ترشی کافی می باشد چهار ماده اصلی را به همراه هر ادویه دلخواه بجوشانید. سپس به سادگی این مایع را داخل لیوان هر نوع نمکی که می خواهید درست کنید بریزید. به محض اینکه آب نمک به دمای محیط رسید، درب آن را گذاشته و در یخچال قرار دهید. ترشی شور را تنها بعد از 24 ساعت ماندن در یخچال می توانید استفاده کنید.با این حال، هر چه مواد بیشتر در آب نمک بمانند، طعم بیشتری خواهند داشت و خوشمزه‌تر می‌شوند.ادویه ها و چاشنی ها و ترشی مرزه با طیف گسترده ای از ادویه ها، دانه ها و سبزیجات خشک طعم دار می شوند. می‌توانید ترشی‌های شور خود را با ادویه‌های مخصوص ترشی موجود در فروشگاه‌ها مزه‌دار کنید یا می‌توانید خودتان در منزل درست کنید. هیچ دستور العمل ثابتی برای تهیه آب نمک طعم دار وجود ندارد. خودتان را محدود نکنید و از آنچه بیشتر دوست دارید استفاده کنید، سیر، علف لیمو و حتی انواع مختلف نمک. ترکیب هایی که با آن می توانید طعم ایجاد کنید بی پایان هستند. کاری که می توانید انجام دهید ترشی می باشد. اکنون که نسبت آب نمک را می‌دانید و ایده‌های خوبی برای طعم‌دهی دارید، باید انتخاب کنید که از چه چیزهایی برای آب نمک استفاده کنید. . برای سهولت در کار شما لیستی از 20 ماده (میوه و سبزی) زیاد مناسب برای تهیه ترشی به شما هدیه دادن می کنم، می توانید گلابی شیرین و شور را به انواع سالاد افزایش کنید یا مستقیماً به عنوان میان وعده میل کنید.انجیر شور با انواع گوشت های کبابی فوق العاده استمی توانید با لیمو یک نمک زیاد خوشمزه درست کنید. با ترکیب انگور با دارچین و فلفل سیاه هم می توانید نمک خوبی درست کنید. زنجبیل پوست کنده و ادویه های برشته شده را به انبه نمکی افزایش کنید. گوجه فرنگی های گوشتی را به نمک تبدیل کنید. همچنین می توانید آناناس را به نمک تبدیل کنید. ترشی سبزیجات و لوبیا سبز را با پوست می توان به نمک تبدیل کرد. سبزیجات پخته شده مشابه فلفل دلمه ای رنگی را نیز می توان به نمک تبدیل کرد. ترشی شور زیاد زیبا و خوش طعم می شود. تربچه تازه نیز برای نمک زدن مناسب می باشد. نمک گل کلم که یکی از معروف ترین آن هاست، ترکیبی از گل کلم با هویج و فلفل دلمه ای می باشد. اگر به دنبال نمک و سوختگی سریع می باشد، فلفل سبز سریع برای آن مناسب می باشد. با تبدیل کرفس به نمک برای سالاد، دیگر نیازی به سس ندارید. ذرت، ذرت کامل یا تنها دانه ها را به لیست نمک خود افزایش کنید. می توانید به نمک تبدیل کنیدبا یک بطری و چهار ماده اصلی می توانید به یک نمکدان پیشه ای تبدیل شوید و با انواع میوه ها و سبزیجات لذیذترین و گوناگون ترین طعم ها را ایجاد کنید.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …