طرز تهیه شیره خرما خانگی + نکات تهیه آن

طرز تهیه شیره خرما,تهیه شیره خرما,طرزتهیه شیره خرما طرز تهیه شیره خرما
مراحل تهیه شیره خرما خانگی: شیره خرما به آسودگی تهیه می شود، می توانید به آسودگی آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در این دستور پخت بهترین طرز تهیه شیره خرما خانگی را برای شما آورده ایم. آن را تهیه کنید، انواع مختلفی از آب میوه ها وجود دارد که مشابه خود میوه ارزش غذایی بالایی دارند. طبیعتی گرم و سرشار از ریزمغذی ها و مواد معدنی مفیدی هستند که مورد نیاز بدن هستند و عمدتاً در فصل سرما مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از خانم ها انواع شیره مشابه شیره خرما، شیره انگور، شیره خرمالو و … را در منزل تهیه می کنند. به همین دلیل میباشد که در این مقاله دستور تهیه شربت خرما خانگی آورده شده میباشد، این دستور پخت شربت خرما خانگی تنها به ۲ ماده، خرما و آب نیاز دارد. این شیرین کننده طبیعی خرما سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و فیبر برای یک شیرین کننده گیاهی سالم و بدون گلوتن میباشد.طرز تهیه شیره خرما خانگی: مرحله 1: تهیه شیره خرما: ابتدا خرما را بشویید و دانه ها را سوا کنید. و به چند اقبال تقسیم کنید. اگر با دست مشکل میباشد.چاقو را روغن زده و خرماها را با آن برش دهید.تمرکزفکر کنید که چاقو خیلی چرب نباشد، در حدی که خرما نچسبد مرحله دوم: خرماها را خیس کنید خرماها را در قابلمه بریزید و روی آنها آب جوش یا خیلی داغ بریزید. آنقدر آب دهید تا خرماها کاملاً ببندند و اجازه دهید 20 تا 30 لحظه خیس بخورند. اگر خرمای شما خشک میباشد، قطعا این مرحله را انجام دهید. درست کردن شیره خرما,طرز تهیه شیره خرما خانگی,شیره خرما طرز تهیه نحوه آب میوه گیری خرما
اگر خرما به اندازه کافی نرم باشد، ممکن میباشد نیازی به این کار نباشد. پس از آن صرف نظر کنید و اگر می خواهید خرماها را مدتی بیشتر بجوشانید مرحله سوم تهیه شیره خرما: سپس خرماها را با همان قابلمه آب روی آتش بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد. اجازه دهید حدود یک ساعت بجوشد و هر از چند گاهی آن را هم بزنید، در این مدت که خرماها خوب پخته شدند، شکرها از خرما خارج شده، رنگ آب آن قهوه ای تیره می شود، سپس اجازه دهید مخلوط به مدت 20 لحظه بماند. دقایق. اجازه دهید 30 لحظه دیگر خنک شود و سپس به مراحل بعدی ادامه دهید.طرز درست کردن شیره خرما,طریقه درست کردن شیره خرما,روش تهیه شیره خرما طرز تهیه شیره خرما
مرحله 4: مخلوط را فیلتر کنید کل مخلوط را در یک صافی پوشانده شده با پارچه پنیر یا یک کیسه شیر خشک قرار دهید تا آب آن گرفته شود.سپس خرماها را فشار دهید تا آب اضافی تا حد امکان گرفته شود. می توانید پس‌مانده خرما را ذخیره کرده و از آنها استفاده کنید. تهیه شیره خرما,طرزتهیه شیره خرما,درست کردن شیره خرما نحوه آبگیری خرما و عصاره گیری شیره خرما
مرحله 5: شربت را کم کنید اکنون شربت خرما شما آماده میباشد. در قابلمه مناسبی بریزید و روی شعله گاز با حرارت میانه ​​قرار دهید. تا بجوشد و غلیظ شود و شیره غلیظی به دست آید. در طول پخت مدام هم بزنید تا آبغوره فرو نرود و نسوزد. مطمئن شوید که آب میوه شما نسوزد و طعم خوبی داشته باشد.   مرحله برای تهیه شیره خرما برای تست قدرت شیره، مقداری از شیره را در بشقاب بریزید و اجازه دهید کمی خنک شود، سپس آن را تکان دهید، باید غلیظ شود. می توانید انگشت خود را داخل آن بچسبانید، وقتی آن را بیرون می آورید نباید آبریزش کند، اگر آب ریز شد شربت دوباره فضا را پر می کند. اما اگر تمرکز داشته باشید، پر کردن فضا به دوران نیاز دارد.طرز تهیه شیره خرما,طرزتهیه شیره خرما,طرز تهیه شیره خرما خانگی برای اطلاع از طرز تهیه شیره خرما پس از حاضر شدن، اجازه دهید شیره خرما خوب خنک شود سپس آن را در شیشه یا بطری پاکیزه و خشک بریزید و درب آن را استوار ببندید.روش تهیه شیره خرما,طرز درست کردن شیره خرما,شیره خرما طرز تهیه نگهداری شیره خرما برای تهیه شیره خرما: مراقب باشید اگر غلظت شیره خرمای شما کم باشد شیره کپک زده و اگر خیلی غلیظ باشد پس از سرد شدن سفت می شود. برای تهیه شیره خرما هرگز از خرمای خشک بدون شیره استفاده نکنید. برای نگهداری آب میوه لازم نیست آن را در یخچال قرار دهید. در محیط خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …