طرز تهیه زولبیای مصری

طرز تهیه زولبیای مصری,مواد لازم برای تهیه زولبیای مصری همه ما ایرانی ها طرز تهیه زولبیا را از مصر بلدیم. این شیرینی نه تنها در ایران بلکه در مصر و دیگر کشورهای خاورمیانه نیز طرفداران زیادی دارد. این خمیرهای پف کرده که در روغن سرخ شده اند را در شربت شکر می اندازند تا شیرین شوند. در مصر رنگ خوراکی قرمز یا زرد را نیز به شربت افزایش می کنند و روی آن دارچین یا شکر می گذارند.

مواد لازم برای زولبیا مصری: شربت زولبیا مصری: 5 فنجان شکر، 2 و ¼ فنجان آب، آب 1/2 لیمو، یک قاشق چایخوری زنجبیل، آرد زولبیا مصر: 4 فنجان آرد گندم کامل، 1/2 قاشق چایخوری نمک. ، 1/2 آب لیمو، 2 و 3/2 فنجان آب داغ، روغن خوراکی به میزان لازم طرز تهیه زولبیا مصری: برای تهیه شربت، شکر، آب و آبغوره را در قابلمه کوچکی مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شوند. حدود 10 لحظه کافی میباشد. آب پرتقال را افزایش کنید و چند ثانیه هم بزنید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. برای تهیه مخمر زولبیا، آرد، نمک و مخمر را در ظرفی مخلوط کنید.آب را کم کم افزایش کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر یکدست و چسبناک شوددر این مرحله روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و حدود یک ساعت و نیم در جای گرمی استراحت دهید تا خمیر پف کند. خمیر را یکبار ورز دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 لحظه ور بیاید. تابه را با روغن پر کنید. وقتی روغن داغ شد دو قاشق روغن به آن افزایش کنید تا طلایی شود. به سرعت آنها را از روغن سوا کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. می توانید مخلوط را در کاسه پخت بریزید و به شکل دلخواه داخل روغن بریزید. زولبیاها را چند ثانیه در شربت خیس کنید و هم بزنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی قارچ و زيتون

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …