طرز تهیه ترشی مارچوبه

درست کردن ترشی مارچوبه,نحوه درست کردن ترشی مارچوبه طرز تهیه مارچوبه ترشی

مواد لازم برای ترشی مارچوبه: 400 گرم مارچوبه، 6 رقم موسیر تازه، آب، 5 پیمانه شکر، 3 قاشق غذاخوری چاشنی دلخواه، 2 تا 3 حبه سیر، 2 حبه سرکه، 2 تا 3 قاشق غذاخوری مارچوبه روغن، 2 تا 3 قاشق غذاخوری دانه خردل، 2 قاشق چایخوری نمک، 2 قاشق غذاخوری مارچوبه ترشی. : ساقه های کلفت را از مارچوبه سوا کرده و پوست بگیرید و به قطعات 2 تا 3 سانتی متری برش دهید. پایان مواد به جز مارچوبه و شباط را در کاسه مناسبی بجوشانید. سپس مارچوبه را افزایش کنید و حدود 15 تا 20 لحظه روی حرارت ملایم حرارت دادن دهید. شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شابات ها را در کف بشقاب ها قرار دهید. مارچوبه را در آب خود قرار دهید. آب جوش را افزایش کنید. در شیشه ها را استوار ببندید و در جای خنک نگهداری کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا به و بادام

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …