طرز تهیه مربا به و بادام

درست کردن مربا به و بادام, پخت مربا به و بادام طرز تهیه مربای چغندر و بادام
مواد لازم برای مربای چغندر و بادام: 1 کیلو شکر 1 کیلو بادام و 2 لیوان آب طرز تهیه مربای چغندر و بادام: ابتدا چغندرها را بشویید و ورقه ای برش دهید. شکر را با 2 لیوان آب افزایش کنید تا بجوشد تا شکر حل شود و سپس روی کندوهای پاکیزه بریزید و یک شب در یخچال بگذارید، سپس حرارت دهید تا غلیظ شود، زمانی که بادام پخته شد، آنها را کاملا به کندوها افزایش کنید و در ظرفی قرار دهید. شیشه. و در یخچال نگهداری کنید. .

جمله طرز تهیه مربا به و بادام اولین بار در خوی وب. پدیدار شد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی چغاله بادام

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …