طرز تهیه شیرینی انگشت پیچ همدان

انگشت پیچ همدان, دستور پخت حلوا انگشت پیچ, انگشت پیچ همدانی انگشت پیچ یک شیرینی و سوغات سنتی همدانی است که طعمی شبیه به پیچترز و قوام آن شبیه به عسل است. انگور فرنگی 130 ساله است و اگر طعم انگور فرنگی را دوست دارید قطعا طعم انگور فرنگی را دوست خواهید داشت. آنگو پیچ شیرینی و سوغاتی سنتی همدانی است که مایع و غلیظ مشابه عسل است. به انگشت پیچ نیز معروف است. مزه آن شبیه گز است اما صاف و بدون مغز است، اگر طعم گز را دوست دارید قطعا انگشت پیچ را دوست خواهید داشت. قنادی ها معمولاً از مخلوط سفیده تخم مرغ، گزنگه، شکر و آب، عسل سفید یا عسل سفید درست می کنند و آن را مخلوط می کنند تا ظاهری سفت و حالتی شبیه عسل پیدا کند. انگشت پیچ همدانی از مخلوط کردن سفیده تخم مرغ با شربت غلیظ درست می شود. طرز تهیه پیچ شست خیلی آسان است اما نیاز به بردباری، دوران و هم زدن زیاد دارد. علاوه بر گلاب، می توانید از عصاره هل یا دارچین برای خوش طعم کردن گردن انگشتتان استفاده کنید.قدمت آنگو پیچ به 100 تا 130 سال می رسد و یکی از محبوب ترین سوغاتی های شهر همدان به شمار می رود.تهیه انگشت هلو در منزل کار آسودگی است و شما می توانید با مطالعه تعلیماتی که در ادامه مطلب ارائه می دهیم، این دسر خوشمزه و پرطرفدار مخصوصا در بین کودکان را با کمی بردباری و صرف وقت تهیه کنید. این سوغاتی های معروف همدان عمدتاً در ماه رمضان پوشیده می شوند. طرز تهیه حلوای انگشت پیچ, انگشت پیچ, حلوای انگشت پیچ سوغات همدان انگشت پیچ، همدان، مواد لازم شکر 1 کیلوگرم، سفیده تخم مرغ، 3 رقم آبلیمو، 1/8 قاشق چایخوری گلاب، 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب به میزان لازم  طرز تهیه همدان طرز تهیه ی نخ حمدانی شکر را در قابلمه بریزید و روی آن را با آب بپوشانید و به آن افزایش کنید تا 1 بند انگشت از شکر بیشتر شود و قابلمه را روی حرارت میانه ​​قرار دهید و اجازه دهید شکر در آب حل شود و بجوشانید تا شربت شود. کلفت و کاملا الاستیک می شود. برای تست غلظت شربت، شربت را به آرامی از بالا با قاشق بریزید، اگر شربت به صورت پیوسته داخل قابلمه بریزد یعنی به غلظت لازم رسیده است. جوهر لیمو را به شربت افزایش کنید و هم بزنید و اجازه دهید شربت به اندازه ای خنک شود که سفیده ها نپزد. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا پف کند و قالب بگیرد و به شربت افزایش کنید و مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست و سفید و کشدار شوند و به قوام عسل برسد.گلاب را افزایش کنید و مخلوط کنید، در صورت میل‌کردن می توانید از جوهر هل یا پودر دارچین برای طعم دادن استفاده کنید. برای تزیین انگشت حلقه می توانید از انواع آجیل و پودر دارچین استفاده کنید. از آنجایی که بیشتر از شکر تشکیل شده است، بهتر است هیچ آجیلی که نیازی به جویدن ندارد و از دندان گذشتن نمی کند، افزایش نکنید.  را در شیشه دربسته در یخچال نگهداری کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …