طرز تهیه مربا آووکادو

تفاله آووکادو را با قاشق خرد کنید و در ظرفی جداگانه بگذارید، در صورت تمایل می توانید تفاله آووکادو را نگینی خرد کنید، شکر، آووکادو، آب و آبلیمو را در قابلمه ای مخلوط کنید و بگذارید بماند. روی حرارت ملایم به مدت 3 ساعت بگذارید تا آووکادو کاملا نرم شود و سپس 45 دقیقه بجوشانید تا آب آن کشیده شود و خالص و خمیر مایه شود. حرارت را خاموش کنید و مربا را پس از سرد شدن در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نوشيدنی شير و انجير خشک

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …