طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلات

پخت کیک شکلاتی,طرز تهیه کیک شکلاتی ساخت کیک شکلاتی با سس شکلات

طعم این کیک سس شکلاتی فوق العاده می باشد. پیشنهاد می کنیم این کیک را برای شام های پاییزی خود تهیه کنید.

مواد لازم برای لایه زیرین کیک شکلاتی: 4 رقم تخم مرغ (در دمای محیط) 4 تکه شکر، 2 پیمانه روغن، 1 لیوان شیر گرم، 1 پیمانه پودر کاکائو، 4 قاشق غذاخوری بکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری آرد و نصف پیمانه خامه هات چاکلت تلخ خرد شده 100 گرم طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی: تخم مرغ ها و شکر را در کاسه مناسبی با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. روغن را افزایش کرده و مخلوط کنید. شیر گرم را افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید. پودر کاکائو و بیکینگ پودر را افزایش کنید و مخلوط کنید. آرد را کم کم به مواد افزایش کنید و با همزن سبک مواد را مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 20 لحظه قرار دهید، یک خلال دندان چوبی را داخل آن قرار دهید تا از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کنید، اگر کیک پاکیزه بیرون آمد به این معنی می باشد که کیک پخته شد کیک را از فر خارج کرده و بلافاصله سس سریع فاج را روی آن بریزید.برای تهیه سس شکلاتی خامه را در کاسه مناسبی گرم کنیدشکلات تلخ خرد شده را افزایش کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …