طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

نحوه درست کردن بیسکوئیت با رویه شکلات, پخت بیسکوئیت با رویه شکلات طرز تهیه کلوچه با پوشش شکلاتی

مواد لازم برای کوکی ها با پوشش شکلاتی: 1 تخم مرغ شکر 75 گرم کره 160 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 170 تا 150 گرم نشاسته پودر شده حدود 70 گرم طرز تهیه 1 رقم کلوچه شکلاتی 20 گرم آرد و نشاسته و وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده و کره را افزایش می کنیم تا کره کاملا جذب شود. تخم مرغ را افزایش کنید و مخلوط کنید تا یک جرم یکنواخت به دست آید. خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به اندازه سه میلی متر روی آن پهن کنید و روی سینی فر چرب شده با دمای 175 درجه قرار دهید تا جا بیفتد. در فر 8 تا 10 لحظه تا رنگ کوکی ها طلایی شود. بعد از پخت روی شیرینی ها را با شکلات آب شده بپوشانید و روی آن را گردو یا بادام نصف کرده بپوشانید. ابتدا 150 گرم آرد افزایش کرده و مراحل کار را کامل کنید. اگر خمیر چسبناک بود، آرد را افزایش کنید تا خمیر به دست نچسبد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی هویج و بادام

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …