طرز تهیه سوفله شکلات تلخ

درست کردن سوفله شکلات تلخ,پخت سوفله شکلات تلخ با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید.

سوفله شکلات تلخ یک دسر خوشمزه فرانسوی می باشد که پیشنهاد می کنیم بدون شک آن را امتحان کنید. مواد لازم برای سوفله شکلات تلخ: یک و نیم پیمانه خامه، نشاسته ذرت، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو، چهار قاشق غذاخوری شکلات تلخ، 150 گرم زرده تخم مرغ، 4 سفیده، 4 رقم شکر پودری، 3/4 پیمانه کره، به میزان لازم طرز تهیه سوفله شکلات تلخ: خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در کاسه مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند، زرده های تخم مرغ را یکی یکی افزایش کرده، افزایش کنید و به پخت ادامه دهید. حدود 3 لحظه تا زمانی که مواد غلیظ شوند. سپس کاسه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، در ظرفی جداگانه سفیده ها را خوب بزنید تا پف کند، پودر شکر را کم کم افزایش کنید و مخلوط کنید. این مخلوط را به بقیه مواد افزایش کنید و خوب مخلوط کنید و خمیر به دست آمده را در قالب های رامکین که قبلا با کره چرب کرده اید بریزید و به مدت 10 لحظه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.سپس روی سوفله ها را با میوه های دلخواه تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی آب دندون مازندران

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …