طرز تهیه مینی کیک خرمالو

پخت مینی کیک خرمالو,طرز پخت مینی کیک خرمال مینی کیک خرمالو

برای پخت، بعد از ظهر خوشمزه پاییزی مینی کیک خرمالو یک کیک زیاد خوشمزه و مناسب برای عصرگاهی و همراه با یک چای می باشد که می توانید یک بعد از ظهر فوق العاده را با عطر خرما در آن سپری کنید.

مواد لازم برای تهیه مینی کیک خرمالو: 300 گرم آرد، 2 قاشق چایخوری مایه شیمیایی، 3/4 فنجان روغن مایع، 250 گرم شکر، 3 رقم تخم مرغ، 3 رقم جوز هندی (رنده شده)، 1/8 قاشق چایخوری دارچین، 1/8 قاشق چایخوری گردو (خرد شده)، 50 گرم خرما و 1 فنجان رویه مواد: پنیر خامه ای، 100 رقم گرم، عسل، قاشق چایخوری، آب پرتقال، قاشق غذاخوری، طرز تهیه مینی کیک خرمالو: تخم مرغ و شکر را با یک رقم مخلوط کنید. همزن برقی با سرعت میانه ​​تا روشن شود. سپس روغن مایع را افزایش کرده و خوب مخلوط کنید. خرمالوهای پوست کنده و له شده را افزایش کرده و پس از مخلوط کردن، همزن را خاموش کرده و آرد، بکینگ پودر، جوز هندی و دارچین را افزایش کرده و با لیسک مخلوط کنید. فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 لحظه.بعد از اینکه قالب را از فر خارج کردید، بیسکویت ها را به مدت 15 لحظه داخل تابه خنک کنید، سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.طرز تهیه پنیر خامه ای: پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا یکدست و یکدست شود. سپس عسل و آب پرتقال را افزایش کرده و پس از مخلوط شدن خوب کرم آماده می باشد.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …