طرز تهیه کاپ کیک نارگیل و شکلات

نحوه پخت کاپ کیک نارگیل و شکلات,درست کردن کاپ کیک نارگیل و شکلات طرز تهیه کاپ کیک نارگیلی و شکلاتی با خامه نوتلا

کاپ کیک نارگیلی و شکلاتی دو طعم دلپذیر کاکائو و نارگیل را با هم ترکیب می کنند و عاقبت فوق العاده می باشد روزگار آماده سازی: 30 لحظه روزگار پخت: 30 لحظه وعده های غذایی: 6 مواد لازم برای کاپ کیک نارگیلی شکلاتی: 120 گرم روغن مایع، 175 گرم شکر، 2 تخم مرغ، 4 قاشق چایخوری وانیل، 100 گرم آرد، 230 گرم بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو، 20 گرم خامه ترش گرم، 2 قاشق غذاخوری. آب، 1 فنجان خامه نوتلا، 2 قاشق غذاخوری کره، 3 قاشق غذاخوری نوتلا، 3 قاشق غذاخوری پودر قند، 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه، یک قاشق غذاخوری شکلات و کاپ کیک نارگیلی: تخم مرغ و شکر را با همزن برقی با دور میانه ​​بزنید تا یکدست شود. سپس روغن مایع و وانیل را افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود، ماست خامه ای را افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس همزن را خاموش کنید. آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به تناوب آب را افزایش کرده و با لیسک مخلوط کنید، در آخر پودر نارگیل را افزایش کرده و مخلوط کنید.مواد را در قالب های کاغذی کاپ کیک بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت حدود 45 لحظه قرار دهید.سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.کرم نوتلا را با نازل گل بزرگ داخل قیف بریزید و روی کاپ کیک ها را تزئین کنید. طرز تهیه کرم نوتلا: کره نرم شده و پودر قند را با همزن برقی با دور میانه ​​بزنید. تا زمانی که مخلوط و سبک و کرمی شود. سپس خامه صبحانه و نوتلا را افزایش کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شود. فراستینگ را به مدت حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت و گرد شود سپس داخل قیف بریزید و رول کنید نکته: می توانید این کاپ کیک را بدون ماست سرو کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی بادام سوخته یا بادام آبنباتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …