طرز تهیه مربا گلابی

طرز تهیه مربا گلابی, نحوه پخت مربا گلابی مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه زعفران ساییده شده، 1/2 قاشق چایخوری گلاب، 3 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه، 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: گلابی ها یا سیب ها را بعد از آب‌کشیدن با لوله مخصوص پوست بگیرید و برای سوا کردن هسته های سیب و گلابی استفاده می شود، هسته ها را سوا می کنند تا ساقه های گلابی یا سیب ها سوا نشوند سپس مقداری آب می ریزند. و سرکه برای اینکه گلابی یا سیب سیاه نشود بعد از مدتی بیرون آورده و در ظرفی می گذاریم روی آنها لعاب می گذاریم و آب می ریزیم تا سطح گلابی یا سیب را بپوشاند، می گذاریم. کاسه را روی آتش بگذارید تا گلابی یا سیب بپزد. (مراقب باشید گلابی یا سیب را له نکنید.) بعد از پختن آنها را در صافی بریزید، شکر و زعفران را به آب گلابی یا سیب افزایش کنید تا یکی دو بار بجوشد و شربت تقریبا غلیظ شود، سپس شربت را صاف کرده، گلابی یا سیب و آبلیمو را به شربت افزایش کنید. . آن را روی آتش بگذارید تا شربت کاملا غلیظ شود. در انتها گلاب را افزایش می کنیم و وقتی به جوش آمد از روی حرارت برمی داریم. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه جگروز غذای سنتی لرستان

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …