طرز تهیه ترشی انار و لبو

روش تهیه ترشی انار و لبو,پخت ترشی انار و لبو  طرز تهیه ترشی انار و لیبو: ابتدا یک دانه لبو میانه ​​بپزید تا کمی نرم شود، لبو کاملا پخته نشود، سپس پوست آن را درشت یا ساتوری رنده کنید، سپس مشابه من. یک و نیم لیوان انار قرمز را مخلوط کرده و در لیوان بریزید و آب لیموی پخته شده را بریزید و در آخر سرکه را بریزید تا روی مواد را بپوشاند و سپس دو یا سه قاشق غذاخوری شکر و نوک یک قاشق چایخوری نمک بریزید و در کاسه را ببندید. درب کاسه، می توانید به جای شکر، آب نبات را روی آن قرار دهید. این ترشی یک بمب آنتی اکسیدانی است، از آن غافل نشوید، ترشی بعد از یک هفته آماده است، باید آن را تازه نگه دارید. می توانید به جای سرکه از آب انار ترش استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای میوه گل نسترن

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …