طرز تهیه مربای گوجه فرنگی مینیاتوری یا گیلاسی

نحوه درست کردن مربا گوجه,مواد لازم برای مربا گوجه مربای گوجه فرنگی مینیاتوری در واقع یک مربای دسر می باشد

مواد لازم برای مربای مینیاتوری گوجه فرنگی مینیاتوری یک کیلو گوجه فرنگی یا گیلاسی یک کیلو شکر نیم قاشق چایخوری هل رنده شده 3 قاشق غذاخوری آبلیمو طرز تهیه مربای مینیاتوری : این مربای دسر با گوجه فرنگی تزئینی درست می شود. یا گیلاس تهیه می شود. شهد را با دو لیوان آب و شکر آماده کنید. با نوک چاقوی تیز یک برش کوچک در پوست گوجه فرنگی ایجاد کنید. اکنون همه آنها را در ظرفی که حاوی آبجو می باشد بریزید. بعد از حدود 5 لحظه آن ها را خارج کرده و سپس در آب سرد قرار دهید و سپس با نوک انگشت به آرامی پوست آن ها را بگیرید سپس داخل عسلی که در حال غلیظ شدن می باشد بریزید و با حرارت ملایم حدود 5 لحظه بپزید و یک لحظه بجوشانید. . بعد از 5 لحظه پودر هل را آسیاب کرده و الک کنید سپس آبلیمو را افزایش کنید و حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مربا خنک شود. سپس آن را در یخچال قرار دهید و صبح روز بعد آن را در شیشه استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید نکاتی در مورد تهیه مربای گوجه گیلاسی: این مربا تزیین خیلی زیبایی برای کاناپه پنیر و مربا و همچنین دسر خواهد بود.اگر دوست داشتید، وقتی پودر هل را در آن ریختید، می توانید دو تا سه قاشق غذاخوری گلاب به مربا افزایش کنید.این مربا باید قبل از افزایش کردن کدوها غلیظ باشه چون بعد از افزایش کردن گوجه ها دوران زیادی نداریم. این مربا نباید زیاد پخته شود چون گوجه ها کاملا له می شوند و حالت خود را از دست می دهند و رنگ مربا تیره می شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی لبو و ترب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …