طرز تهیه کیک مربایی یک عصرگاهی خانگی


 طرز تهیه کیک مربایی, آموزش کیک مربایی, کیک مربایی خوشمزه طرز تهیه کیک مربا کیک
مربا یک کیک عصرگاهی خوشمزه است که با چای و قهوه سرو می شود. در این مطلب انواع طرز تهیه کیک مربا را برای شما آماده کرده ایم، کیک مربای یک کیک عصرگاهی بینهایت خوشمزه و دلپذیر است که می توانید آن را با چای یا قهوه سرو کنید. کیک مربا را معمولاً به سه روش تهیه می کنند: در روش اول کیک را با دستوری که دوست دارید می پزید و بعد از خنک شدن آن را به صورت افقی برش می زنید و بین دو لایه را با مربای مورد علاقه خود پر می کنید. در روش دوم کیک مربا، آب مربا را گرفته و مربای مورد نظر را بین دو لایه مایه کیک قرار می دهند. به طور کلی مایه کیک مربا باید غلیظتر باشد، طبیعی است که هنگام پخت مربا در کیک فرو نرود.تارت مربای مواد لازم برای تارت مربا نصف پیمانه وانیل نصف قاشق غذاخوری روغن 1 لیوان شکر 1 لیوان بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری تخم مرغ 4 قاشق مرباخوری 4 قاشق غذاخوری آرد سفید 2.5 پیمانه کیک مربایی بدون فر, کیک مربایی, پخت کیک مربایی دستور پخت کیک مربای
چگونه برای تهیه مربای کیک اسفنجی فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا ولرم شود.کره و شکر را 10 لحظه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، زرده 3 رقم تخم مرغ را افزایش کنید و 10 لحظه دیگر هم بزنید. سفیده ها را افزایش کنید و مخلوط کنید. شیر، بکینگ پودر و وانیل را افزایش کنید و هم بزنید تا کرم سفید و یکدست شود. R را افزایش کنید و به آرامی مخلوط کنید. دو سوم خمیر را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید. مربا را که از قبل آبکش کرده اید وسط خمیر بریزید و بقیه خمیر را روی تخته باز کنید و روی مربا قرار دهید. زرده را از تخم مرغ چهارم خارج کرده و با قلم مو روی خمیر بمالید و به مدت 20 لحظه در فر قرار دهید تا کاملا بپزد. کیک مربای دولایه مواد لازم برای کیک مربای دولایه: نصف لیوان شیر، نصف لیوان وانیل، نصف قاشق غذاخوری روغن، 1 پیمانه شکر، 1 پیمانه بیکینگ پودر، 2 قاشق مرباخوری، 4 رقم تخم مرغ ، 4 مربا 2.5 قاشق غذاخوری آرد سفید 2 لیوان کیک مربای دو لایه طرز تهیه کیک مربای دو لایه زرده و سفیده تخم مرغ را از هم سوا کنید سفیده را با همزن بزنید تا کاملا سفت شود و نچسبد زرده را با همزن بزنید. پودر شکر و کره تا زمانی که سفید و کشدار شود.سفیده را به زرده افزایش کنید و مخلوط کنید.آرد، وانیل و کمی مایه خمیر، آب و نمک را افزایش کرده و مخلوط کنید. خمیر را در دو قالب گرد میانه ​​به همان اندازه که از قبل چرب کرده اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت بپزید و سپس بگذارید خنک شود. هسته آلبالوها را سوا کرده و له می کنیم و با شکر حدود 2 ساعت می گذاریم تا خوب آب شوند و سپس روی آتش می گذاریم تا بجوشد و ژلاتین را در کمی آب حل کرده و به آلبالوها افزایش می کنیم و شکیبایی می کنیم تا بجوشد. جوش‌آمدن غلیظ کردن بعد از خنک شدن آن را بین دو لایه کیک قرار دهید و سپس برش بزنید. کیک مربا با مواد اولیه کیک مربا با روغن جامد مربا 7 قاشق غذاخوری پودر شکر 10 قاشق غذاخوری نیم لیوان آرد دو و نیم لیوان 3 رقم زرده تخم مرغ 1 رقم سفیده تخم مرغ (گردو خرد شده نصف لیوان (من از خلال بادام استفاده کردم) کیک با مربای توت سیاه, کیک مربایی ساده, کیک مربایی البالو طرز تهیه کیک اسفنجی مربائی

  فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا ولرم شود، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.کف قالب را چرب کرده و آرد بپاشید.پودر قند را با همزن هم بزنید تا سفید شود. زرده های تخم مرغ را یکی یکی افزایش کنید و در حین هم زدن وانیل را افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا کرم رنگ شود. شیر را افزایش کنید. آرد و بکینگ پودر را در 3 مرحله به مواد افزایش کنید و با لیسک مخلوط کنید. سفیده ها را با کمی نمک بزنید تا سفت شود و از کاسه سوا نشوند. سفیده تخم مرغ را به مواد افزایش کنید و با لیسک مخلوط کنید. خمیر کیک مربا باید کمی سفت باشد، خمیر را داخل قالب بریزید و مربا را روی آن پهن کنید و گردو بپاشید و نیم ساعت یا بیشتر در فر بگذارید تا بپزد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی دلبرو





مطلب پیشنهادی



طرز تهیه شیرینی آسان و خوشمزه ردولوت مناسب برای سرو ارائه شده است. می توانید …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …