طرز تهیه پای مرنگ لیمو


درست کردن پای مرنگ لیمو, نحوه ی درست کردن پای مرنگ لیمو,طرز پخت پای مرنگ لیمو طرز تهیه پای مرنگ لیمویی
پای مرنگ لیمویی یکی از شیرینی های پرطرفدار می باشد که می توانید پای مرنگ لیمویی را دست‌کم یک روز قبل تهیه کنید. قبل از زمانه سرو نباید آن را خیلی زود درست کنید. آبلیمو، یک چهارم پیمانه تخم مرغ، سفیده و زرده سوا شده، 3 رقم کره بدون نمک، 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو، 1 قاشق غذاخوری مایه کیک پخته و خنک شده، 1 رقم مسنایمگ، 1 ماده برای پای مرنگ لیمویی، طرز تهیه تهیه پای مرنگ لیمویی: فر را با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس در یک قابلمه ۱ پیمانه شکر، آرد، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید. خوب بزنید تا ترکیب شود. آب و آب لیمو را افزایش کنید و روی حرارت میانه ​​بپزید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. غلظت آن باید به اندازه ای باشد که پشت قاشق را بپوشاند.مراحل تهیه ی پای مرنگ لیمو, مراحل پخت پای مرنگ لیمو, طرز تهیه ی شیرینی پای مرنگ لیمو مواد را مخلوط کرده و گاز را روشن کنید در یک کاسه کوچک، زرده های تخم مرغ را بزنید و به آرامی کمی از مخلوط داغ را افزایش کنید و همیشه هم بزنید.مخلوط تخم مرغ را دوباره داخل قابلمه بریزید و به مدت 1 لحظه با هم زدن مرتب بپزید. غلظت مواد باید مشابه پودینگ باشد سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و کره و پوست لیمو را افزایش کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند، سپس داخل پوسته پای آماده شده بریزید. زرده را به مواد غلیظ شده افزایش کنید برای تهیه مرنگ سفیده را در کاسه بزرگی بزنید تا کف کند. (البته آسان ترین کار این می باشد که آن را در مخلوط کن یا با همزن دستی انجام دهید.) 6 قاشق غذاخوری شکر باقی مانده را قاشق به قاشق افزایش کنید. به هم زدن ادامه دهید تا قله های سفت تشکیل شود و مرنگ را با تمرکزفکر روی مایع داغ پخش کنید. شما باید پایان بخت های پا را بپوشانید، در صورت میل‌کردن می توانید آن را به طور نامنظم بپوشانید. سپس به مدت 5 لحظه در فر از قبل گرم شده قرار دهید یا تا زمانی که بخت های مرنگ کمی طلایی شود. مطمئن شوید که مرنگ شما هنگام لمس سفت شود. در حین پخت آن را برگردانید تا به طور یکنواخت قهوه ای شود، از فر خارج کنید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود تا کاملا سرد شود. اگر نمی خواهید فوراً آن را سرو کنید.3-6 ساعت قبل از سرو، بدون درب در یخچال بگذاریدطرز تهیه پای مرنگ لیمویی, مراحل تهیه ی پای مرنگ لیمو, مراحل پخت پای مرنگ لیمو مرنگ را کامل کنید نکات و ترفندهای پای مرنگ لیمویی:• من این پای مرنگ لیمویی را دوست دارم و از نسخه اصلی شیرین تر می باشد. اگر دوست دارید پایتان کمی ترش تر باشد، آب آن را نصف پیمانه کم کنید و آب لیمو را نصف پیمانه افزایش دهید.وقتی مرنگ را افزایش می کنید، مطمئن شوید که مواد پایتان داغ می باشد، تنها به اندازه کافی افزایش کنید. مرنگ به سرعت تا زمانی که با فیلینگ هنوز گرم می باشد، می توانید آن را به پای افزایش کنید.• مرنگ را قطعا تا لبه های پای پهن کنید. این کار از چروک شدن مرنگ پیشگیری می کند • کیک از آن دسته کیک هایی می باشد که نباید قبل از ۱ روز درست کنید. هر چه کیک بیشتر در یخچال بماند، مرنگ چسبناک تر می شود. می توانید نان را از قبل درست کنید.پخت پای مرنگ لیمویی, روش درست کردن پای مرنگ لیمویی, طرز تهیه پای مرنگ لیمویی وقتی پای مرنگ لیمویی شما پخته شد، برش بزنید و بخورید ارزش غذایی 1 تکه پای مرنگ لیمویی: اندازه سرو: 1 تکه کالری: 298 شکر: 35 گرم سدیم: 232 میلی گرم چربی: 9 گرم چربی اشباع نشده: 9 گرم چربی اشباع نشده: 4 گرم چربی ترانس: 0 گرم کربوهیدرات: 52 گرم فیبر: 0 گرم پروتئین: 3 گرم کلسترول: 78 میلی گرم





مطلب پیشنهادی


طرز تهیه شیرینی لنگوا و پاپیونی با خمیر هزارلا می توانید چندین شیرینی مختلف مشابه …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …