برای تهیه کلوچه کاکابتدا، مایه و شکر را در آب گرم ریخته و هم می زنیم و روی آن را می پوشانیم و می گذاریم. در جای گرم به مدت 10 لحظه تا زمانی که تاثیر کند. در یک کاسه عمیق نسبتا بزرگ، تخم مرغ ها، روغن ذوب شده در دمای اتاق و نمک را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. مایه کف کرده را به مواد افزایش کنید و مخلوط کنید.نیمی از آرد را به مواد افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود.بقیه آرد را کم کم افزایش کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. خمیر را به مدت 10 لحظه ورز دهید. خمیر را گرد کرده و در وسط بشقاب قرار دهید و روی آن را بپوشانید و ۱ الی ۲ ساعت در جای گرم بگذارید تا استراحت کند و حجمش دو مساوی شود. دوباره خمیر را ورز دهید تا هوای اضافی گرفته شود، خمیر را به شکل استوانه درآورده و با چاقو به اندازه های مساوی برش دهید و همه چیز را در دستانتان ورز دهید و در ظرفی بگذارید و روی آنها را با دستمال بپوشانید تا بیرون خشک نشوند. روی میز کار آرد بپاشید و ماسک ها را با وردنه به شکل گرد و نازک باز کنید. ساچ یا یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و سپس هر خمیر را که باز می کنید روی ساچ پهن کنید تا کاملا پخته شود. وقتی یک جهت خمیر طلایی شد آن را برگردانید و جهت دیگر آن را بپزید سپس آن را از قالب خارج کنید و در یک لایه پارچه بپیچید تا خشک نشود، مخلوط کنید و روی نان ها بپاشید و گرد کنید. بالا نان ورز داده شده را با وردنه ورز دهید تا کاملا یکدست شود.نان باید گرم باشد تا مواد وسط آن به نان بچسبد.نان های رول شده را به صورت مورب برش داده و روی آن ها را با پودر پسته و پودر نارگیل تزیین می کنیم و کیک را در کاسه دربسته در یخچال نگهداری می کنیم. .
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه کیک جافا سنتی انگلیسی آسان کیک جافا یک مینی کیک سنتی انگلیسی میباشد …