طرز تهیه مربا توت سیاه

درست کردن مربا توت سیاه, طرز پخت مربا توت سیاه طرز تهیه مربای شاه توت

مربای شاه توت یکی از مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در جهان می باشد که مشابه سایر مرباها در صبحانه یا شام سرو می شود. مربای توت انواع مختلفی دارد که حاوی مربای توت سفید، مربای توت فرنگی، مربای توت سیاه، مربای شاه توت و مربای شاه توت می شود. در این مطلب طرز تهیه مربای شاه توت را آموزش می دهیم با بیتوته مواد لازم برای مربای شاه توت: شاه توت، یک کاسه شکر، یک کاسه آب، یک کاسه و نیم، طرز تهیه مربای شاه توت: در قابلمه، شکر و آب را بریزید و بگذارید بجوشد و بگذارید 10 لحظه بجوشد تا غلیظ شود سپس ساقه های توت سیاه را سوا کرده و آب و شکر را افزایش کنید و حرارت را به دست‌کم برسانید تا شیرینی آب به خورد توت ها برود. . سپس آن را خاموش کنید و بگذارید خنک شود و در کاسه دردار در یخچال نگهداری کنید نکاتی برای تهیه مربای شاه توت: توت ها نباید زیاد بپزند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای زغال اخته با هسته و بدون هسته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …