خواص و مضرات پسته

فواید پسته,خواص پوست سفید پسته

خوردن پسته برای باز شدن جگر توصیه می شود.

پسته یکی از غذاهای مفید برای قلب میباشد که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را در انسان کاهش می دهد. پسته سرشار از آنتی اکسیدان لوتئین میباشد.

در یک مطالعه اخیر که در دانشگاه پنسیلوانیا انجام شد، آنها دریافتند که خوردن چند پسته در روز (که حاوی مواد مغذی سالم و اسیدهای چرب میباشد) منجر به کاهش قابل توجه سطح کلسترول LDL یا کلسترول بد خون می شود. کاهش سطح کلسترول بد به این معنی میباشد که رگ های خونی در بدن باز می مشابه و خون رسانی به قلب به طور کامل کامل می شود.

گزیده ای از تحقیقات دکتر. پنی کریس اترتون: “در مطالعه ما به نظر می رسد پسته یک غذای سالم برای قلب میباشد که خطر بیماری قلبی را در انسان کاهش می دهد.” پسته سرشار از آنتی اکسیدان لوتئین میباشد. لوتئین معمولا در سبزیجات سبز رنگ و میوه های سبک یافت می شود. پسته ارزش غذایی بالاتری نسبت به سایر مغزها دارد. لوتئین پسته از کلسترولی که سبب گرفتگی عروق می شود پیشگیری می کند.در یک مطالعه، آنها حتی مقدار پسته ای را که داوطلبان خوردند افزایش دادند و آزمایش آنها نتایج بهتری را نشان داد.

پسته و اروپا، خاورمیانه و آسیا بر اساس باور عمومی مردان خاورمیانه و آسیایی که پسته بیشتری را در رژیم غذایی خود گنجانده اند، قدرت و کیفیت اسپرم مردانه و نعوظ آن بیشتر از منطقه اروپاست. . یونانیان و رومیان باستان این را می دانستند و آن را به دلیل وجود پسته در غذاها و شیرینی هایشان می دانستند. واضح میباشد که سطح خرد یک شخص به طور کلی سالم میباشد.

داروی مغذی برای حفظ سلامت بدن و افزایش قوای جنسی به یک فنجان پسته برشته خشک (بدون پوست) بدون نمک و به همان میزان عسل طبیعی نیاز دارید. عسل مرغوب بخرید. عسل و پسته را با هم مخلوط کنید. سپس آن را در مخلوط کن بریزید و در یک لیوان دهان گشاد بریزید، این مخلوط باید سفت شود. لیوان را به مدت یک هفته بدون درب در خورشید قرار دهید. بهترین ماه برای تهیه این مخلوط تابستان میباشد. این اکسیر بعد از یک هفته آماده می شود هر روز صبح دو قاشق از این اکسیر را با یک قاشق کوچک ماست میل کنید. نسبت به واکنش و اثرات اکسیر مطمئن و مثبت باشید پسته را به رژیم غذایی خود افزایش کنید.

در کنار این اکسیر توصیه می کنیم در برنامه غذایی روزانه خود چند رقم پسته بو داده خشک و بدون نمک مصرف کنید.با این رژیم نه تنها قدرت بدنی خود را افزایش می دهید، بلکه سلامت قلب خود را پشتوانه می کنید. یکی دیگر از پیشنهادات غذایی این میباشد که پسته را به سالاد یا پنیر کم چرب افزایش کنید و با انگور (در صورت وجود انگور) میل کنید.

بیشتر بخوانید:  روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز

گاهی اوقات اگر در منطقه شما موجود میباشد، شیرینی های میوه ای ترکی و خاورمیانه ای را با پسته میل کنید. حتی با شکر هم تاثیر مثبت پسته بر کلسترول خون را دریافت می کنید. نتایج مطالعات حیوانی نشان داده میباشد که عصاره هیدروالکلی صمغ پسته تاثیر مثبتی بر تسهیل روند خواب، کاهش بی‌قراری و آسودگی عضلات دارد. استاد فارماکودینامیک و سم شناسی مرکز تحقیقات علوم دارویی و دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بررسی تاثیر تزریق داخل صفاقی عصاره هیدروالکلی صمغ پسته بر آسودگی عضلانی، خواب و بی‌قراری در موش سوری پرداخت.

در این مطالعه اثر صمغ پسته بر تساوی حرکتی و آسودگی عضلانی به روش چرخشی و بارفیکس، 30 و 60 لحظه پس از تزریق بررسی شد.در آزمون القای خواب، روزگار به خواب رفتن و مدت روزگار خواب 30 لحظه پس از معرفی عصاره و ماده با استفاده از روش القای خواب با تزریق پنتوباربیتال اندازه گیری شد.کردار موش ها با تست جعبه باز و تاثیر عکس بی‌قراری روش ماز پلاس، 30 لحظه پس از تزریق بررسی شد.

تحقیقات نشان می دهد که صمغ پسته در دوزهای 11 و 0.5-0.25 گرم بر کیلوگرم بر خواب اثر می گذارد (افزایش طول مدت خواب در پایان دوزها و کاهش روزگار به خواب رفتن با دوز 1 گرم در کیلوگرم). ) این تاثیر دارای تاثیر عکس اضطرابی در آزمایش به افزایش آبجو، آسودگی عضلانی (در تست بارفیکس و با دوز 1 گرم بر کیلوگرم) و کاهش تلاش حرکتی در پایان دوزها میباشد. نتایج تحقیق حاکی از آن میباشد که عصاره هیدروالکلی صمغ پسته تاثیر مثبتی بر تسهیل خواب، تاثیر عکس بی‌قراری و آسودگی عضلانی دارد که می تواند در کاهش تنش عضلانی، بی خوابی و بی‌قراری موثر باشد.

پسته که یکی از اعضای مستقر خانواده آجیل میباشد، با وجود جثه کوچک، سرشار از منابع مفید و مغذی برای سلامت انسان میباشد، این میوه با عوارضی که دارد.

پسته یکی از اعضای مهم و پایدار دانه های ایرانی میباشد که میزان پتاسیم آن شبیه پرتقال با این اندازه کوچک میباشد و به دلیل داشتن مواد مغذی از اهمیت بالایی برخوردار میباشد.استان کرمان و شهرستان رفسنجان از مراکز اصلی تولید پسته در ایران هستنددر ایران چهار نوع پسته فندگی، کله قوچی، اکبری و احمد آقایی تولید می شود.

خواص پسته, فواید پسته

جوشانده پوست و برگ پسته برای درد و خارش مقعد مفید میباشد.

طرز استفاده از پسته پسته را می توان به صورت خام یا خشک مصرف کرد، برای طعم بهتر این میوه آن را در آب و نمک داغ‌کردن می دهند تا پسته شور درست شود.

بیشتر بخوانید:  خواص آب پنیر

منابع زیر در 100 گرم مغز پسته موجود میباشد: کربوهیدرات، 15 گرم آب، 2.5 گرم پروتئین، 20 گرم چربی، 54 گرم کلسیم، 130 میلی گرم فسفر، 500 گرم آهن، 7 میلی گرم آهن، 5 گرم. 950 میلی گرم ویتامین A، 230 واحد ویتامین B1، 0.7 میلی گرم ویتامین B3. 1.5 میلی گرم درمان با پسته. خوردن پسته تاثیر بسزایی در پیشگیری از بیماری های قلبی دارد. اعصاب را آرام و آرام می کند و کلسترول بد خون را کاهش می دهد. – پسته به دلیل داشتن آهن خون می سازد و مبتلایان به کم خونی باید هر روز پسته بخورند. – خوردن پسته میل جنسی را تقویت می کند. – مغز و ذهن را تقویت می کند.- برای آسودگی قلب و آسودگی اعصاب مفید میباشد– خوردن پسته برای باز شدن رگ ها توصیه می شود. – پسته مقوی معده میباشد. – برای رفع سرفه مفید میباشد. – اسهال و اسهال خونی رایج را درمان می کند. – جوشانده پوست پسته برای رفع خارش اندام تناسلی زنان مفید میباشد. – جوشانده پوست و برگ آن برای تسکین درد و خارش مقعد مفید میباشد، زیرا پسته حاوی مواد مغذی کافی با ویتامین میباشد و کالری زیادی دارد، برای ورزشکاران، دانش‌آموزان، نوجوانان مخصوصاً افراد مسن و زنان باردار مصرف شود. . و شیر دادن توصیه می شود.

اگر به مدت طولانی به مصرف پسته ادامه دهید، می توانید انتظار تندرستی فشار خون در طول خواب، پاسخ عروقی به بی‌قراری و کنترل فشار خون را داشته باشید. – پسته دارای خاصیت گرم و خشک میباشد و حاوی مقدار زیادی پروتئین گیاهی، نشاسته و مواد معدنی مشابه پتاسیم و منیزیم میباشد که نیاز بدن را تامین می کند.

– برخی از محققان معتقدند پسته دارای پروتئین کافی میباشد و می توان آن را جانشین گوشت و حبوبات دانست. در عین حال روی موجود در آن در رشد سلول ها و بدن خیلی موثر میباشد.

علاوه بر این، وجود کلسیم و آهن در پسته سبب شده میباشد که این نوع میوه خشک نقش بازي كردن مهمی در تقویت استخوان ها و دندان ها و همچنین درمان بیماری هایی مشابه کم خونی ناشی از کمبود آهن داشته باشد.

خوردن پسته برای افزایش حافظه و تقویت ذهن نیز مفید میباشد اما با توجه به اینکه خاصیت چربی دارد اگر می خورید در خوردن آن تمرکزفکر کنید.

– برای رفع سوزش پسته – که سبب تورم یا قرمزی پوست می شود. – بهتر میباشد برای رفع حرارت آن را با برگ زردآلو، هلو یا انار ترش بخورید.

بیشتر بخوانید:  خواص و مضرات نشاسته

– برخلاف خود پسته، پوست آن خاصیت خنک کنندگی و خشک کنندگی دارد و مصرف آن برای تقویت معده و قلب توصیه می شود. همچنین اسهال را رفع می کند.

جدای از اینها می توانید پوست پسته تازه را بجوید و مدتی در دهان نگه دارید تا بوی بد دهان از بین برود و دندان هایتان استوار شود.

نحوه مصرف پسته,خواص پسته

افزودن پوست سبز پسته سوزش سر دل و استفراغ را رفع می کند.

مضرات مصرف نادرست پسته پسته یکی از منابع اسیدهای چرب مفید میباشد اما مصرف آن برای افراد دارای تری گلیسیرید بالا توصیه نمی شود و به دلیل مشکل هضم برای معده مناسب نیست. خوردن زیاد آن سبب گرمی بدن و تب و دانه های قرمز روی پوست می شود و برای رفع گرمی و خشکی باید سرکه، انار ترش یا برگ ترش مصرف شود.خوردن پسته برای افرادی که از بیماری های قلبی، نقرس و دیابت و مشکلات کلیوی رنج می برند خطرناک میباشد.از نظر طب قدیم ایران، پسته گرم و خشک میباشد و برای افراد گرمازا مناسب نیست. بافت پوست سبز پسته ای.

– برای تقویت لثه آدامس بمالید یا بجوید.

– برای درمان سکسکه ماءالشعیر پوست سبز پسته درست کنید و یک فنجان بنوشید. – بهترین درمان رفع بوی بد دهان میباشد. – جویدن آن خراش های دهان را التیام می بخشد. – افزودن پوست سبز پسته حالت تهوع و استفراغ را رفع می کند. – مصرف آن برای اسهال نافع میباشد.

خواص پوست سفید پسته پوست سفید پسته برای بواسیر و ترشحات مقعد مفید میباشد. برای درمان این بیماری پوست سفید پسته را در آب بجوشانید و در ظرفی بریزید و اجازه دهید شخص گرفتار چند لحظه در آنجا بنشیند. درد را تسکین می دهد و بیماری را تسکین می دهد.

روغن پسته از عصاره مغز پسته به دست می آید، روغنی براق و زرد رنگ که دارای خواص تغذیه ای و دارویی میباشد. روغن پسته مرطوب کننده خوب و خیلی سریع میباشد و حالت چسبندگی ایجاد نمی کند و انتخاب مناسبی برای ماساژ صورت و بدن میباشد.اسیدهای چرب امگا 6 موجود در آن اثرات خراش های عمل را از بین می برد و از چین و چروک دور چشم و صورت پیشگیری می کند و از همه مهمتر سبب شفافیت مو می شود.مصرف خوراکی این روغن جنبه درمانی نیز دارد و فسفر سبب افزایش هوش و حافظه می شود و اسید فولیک به رشد و تکامل سیستم عصبانی جنین کمک می کند.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …