طرز تهیه ترشی انگور شانی + دوستی با انگور شانی

خصوصیات انگور شانی, ویژگی های انگور شانی انگور شانی دارای دانه های گرد درشت و به رنگ بنفش زرشکی تیره می باشد. این گیاه زیاد قدیمی می باشد، مصری ها آن را پنج هزار سال قبل از میلاد می دانستند. منزل اصلی انگور آسیای صغیر و ایران می باشد و در حال حاضر به صورت وحشی و نیمه وحشی در این مناطق می روید. تاک درختچه ای می باشد بالارونده که به کمک پیچک های خود به آسودگی از موانع و درختان مجاور بالا می رود و طول آن به 15-10 متر می رسد.مهمترین محصولاتی که امروزه از مو به دست می آید عبارتند از: انگور مجلسی، کشمش، شیره انگور، سرکه، در خمس گیلان در شیره انگور ملایر – دوشا، در ایران انواع انگور از جمله: انگور کندری، انگور شاهرودی، یاکوتی، عسگری کشت می شود. انگور، انگور مهدی خانی، انگور بی هسته، انگور بی دانه قرمز، انگور مهره، انگور شانی، انگور ریش بابا، انگور کشمشی، انگور چیرکینک بستک، انگور صاحبی، انگور فخری، انگور نباتی، انگور شانی (شاهانی)، انگور یزدانی، انگور مراغه انگور خلیلی، انگور گهر، انگور لعل حسینی، انگور دم خروسی، انگور شیرازی، انگور الوان، انگور شصت عروس، انگور نارا، انگور مادر و بچه، انگور مسکه، انگور گزنه، انگور ملایی، انگور مقاقلی.انگور شانی یا شاهانی (سلطانی): در بیشتر نواحی شراب‌کاری ایران یافت می‌شود و به دو رنگ سفید و قرمز تیره دیده می‌شود. برای خوردن انگور تازه و تهیه کشمش مناسب می باشد. انگور این نوع انگور پوست کلفتی دارد و به همین دلیل می توان انگور شانی را برای مدت طولانی نگهداری کرد.از جزییات انگور شانیانگور شانی دانه های گرد و درشت با رنگ بنفش زرشکی تیره می باشد. نسبت به سایر انگورها پوست کلفتی دارد که به رنگ قرمز متمایل به سیاه و گوشت آن قرمز و سفت می باشد، نهال انگور شانی را تاک یا مو نیز می گویند. ساقه های آن بیشتر قهوه ای رنگ می باشد که نشان دهنده رسیده و آماده برای ترشی یا سرکه می باشد، شیره این انگور به رنگ بنفش زرشکی زیبا و طعم زیاد مطبوعی می باشد. اما به دلیل کلفتی پوست و ارزش بالای آن نسبت به سایر انگورها و به دلیل اینکه در هیچ میوه فروشی به وفور به فروش نمی رسد، خوردن آن به صورت انگور چندان رایج نیست و اغلب از آن استفاده می شود. برای تهیه نوشیدنی، آب میوه، نوشابه و تهیه ترشی شانی و سرکه شانی و. داردویژگی های ظاهری انگور شانی: این نوع انگور دارای دانه های گرد، درشت و تیره رنگ می باشد و به دو صورت دانه دار و بی دانه کشت می شود.پوست انگور کلفت و ساقه آن قهوه ای رنگ می باشد که نشان دهنده رشد کامل انگور می باشد و می توان از آن برای ترشی و سرکه انگور استفاده کرد. حاوی ویتامین های C، B، A، منیزیم، کلسیم و آهن مورد نیاز بدن می باشد. این نوع انگور در مناطقی که دمای هوا بین 15 تا 40 درجه سانتیگراد می باشد رشد می کند.از انگور شانی برای درمان انواع بیماری ها استفاده می شود. مهمترین خواص درمانی انگور شاهانی به دلیل داشتن آهن در درمان کم خونی مفید می باشد. انگور شانی بهترین داروی گیاهی برای درمان چاقی و کاهش وزن می باشد، زیرا مصرف روزانه یک لیوان آب آن همراه با غذا در دو وعده سبب چاقی می شود و در صورت مصرف بدون غذا سبب کاهش وزن می شود. شانی برای درمان بیماری های مختلف مشابه: دیابت، بیماری های کبدی زیاد موثر می باشد. بهترین غذا برای تقویت عضلات می باشد. و بهترین محرک و تقویت کننده سیستم عصبانی می باشد. این نوع انگور عکس سرطان بوده و کلسترول خون را کاهش می دهد. برای پاکسازی معده از انواع میکروب ها مفید می باشد.انگور شانی آشنایی با انگور شانی,طرز تهیه انگور شانی به دلیل داشتن آهن برای درمان کم خونی مفید می باشد.چاق کننده و اشتها آور می باشد و افراد زیاد لاغر که می خواهند چاق شوند می توانند صبح یک لیوان آب انگور و شب یک لیوان ترجیحا همراه غذا بنوشند، در درمان سل و یبوست و بواسیر و سیاه سرفه موثر می باشد. آب انگور تازه شانی نوشیدنی خوبی برای بیماران گرفتار به التهاب کلیه می باشد، زیرا ادرار آور می باشد. انگور سیاه به دلیل داشتن مقدار زیادی آنتی اکسیدان و مواد معدنی در تقویت مو و رفع التهاب از سر موثر می باشد. اگر خورده شود لاغر کننده می باشد. تنها از صبح تا ظهر و چاق کننده اگر با غذا خورده شود انگور و شیره انگور بی‌حالی عمومی را از بین می برد و برای زمانه نقاهت بعد از بیماری مفید می باشد و برای برگشت قوای عضلانی زیاد مفید می باشد انگور شانی، زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین C می باشد. می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و سطح گلبول های سفید را افزایش دهد.بعضی از پزشکان معتقدند آب انگور تازه نوعی شیر می باشد.گیاهی می باشد که مواد مغذی آن از شیر حیوانی بیشتر می باشد.استفاده از شیره انگور از جمله انگور شانی تازه برای افراد گرفتار به نارسایی کبدی توصیه می شود، زیرا ذخیره قند در کبد و دفع صفرا آسان می باشد، کبد را تقویت می کند و به عملکرد سالم آن کمک می کند.اگر آب انگور را روی پوست بمالید، چین و چروک ها را از بین می برد و پوست را شاداب می کند. انگور غذای عالی برای سیستم عصبانی می باشد و تنش های عصبانی را از بین می برد. انگور معده و روده را پاک می کند. تبدیل به مواد مضر و ضایعاتی می شود. انواع انگور برای افرادی که از آرتریت، روماتیسم، نقرس و سنگ کلیه رنج می برند مفید می باشد. انگور برای افرادی که از مسمومیت، فشار خون بالا و سوء هاضمه رنج می برند مفید می باشد. برای ناراحتی های پوستی، کورک و اگزما مفید می باشد. ماده پرکار و غیر محرکی که به طور طبیعی در این گیاه وجود دارد به کاهش آزار ماهیچه ها و عضلات قلب کمک می کند و همچنین در کاهش و تنظیم سطح کلسترول بدن تاثیر دارد و گذرا بوده و از سکته قلبی پیشگیری می کند. و سایر بیماری های قلبی عروقی آب انگور تازه شیر زنان را زیاد می کند استفاده از انگور شانی برای از بین بردن اندوه و ناراحتی و بی قراری مفرط زیاد مفید می باشد و بدن را دفع می کند و طبق تحقیقات جدید علمی بسیاری از میکروب های بیماری زا داخل بدن را نیز از بین می برد.با خوردن انگور قرمز، اکسیداسیون کلسترول کاهش می یابد و رگ های خونی منبسط می شوند و خون سریعتر در بدن جریان می یابد.پوست انگور دارای ماده سفید رنگی به نام رسوراترول می باشد که از تراکم و تجمع پلاک های خونی پیشگیری می کند و در عاقبت از تشکیل لخته های خون در رگ ها پیشگیری می کند.آنتی اکسیدان های موجود در انگور سیاه دارای تلاش های مبارزه با رادیکال های آزاد هستند و از این راه می توانند خطر را کاهش دهد. در این روش استفاده از انگور و کشمش (کشمش هایی که از انگور سیاه یا انگور شانی تهیه می شود کشمش نامیده می شود و خواص زیادی دارد) زیاد مفید می باشد. اما بیماران دیابتی باید در استفاده از آن احتیاط کنند. ویژگی انگور شانی, خواص ترشی شانی انگور شانی سموم بدن را دفع می کند طرز تهیه ترشی انگور شانی: ترشی شانی یکی از ترشی های اصیل و شاهانه قدیمی در شهر تبریز می باشد. اختلاف این ترشی با سایر ترشی ها استفاده از شکر (عسل یا سس سویا) می باشد که طعم ترش و شیرینی به این ترشی می دهد. خوب می باشد لااقل یک بار این ترشی خاص را امتحان کنید. با دو روش تهیه ترشی شانی آشنا شوید.مواد لازم برای ترشی شانی: انگور شانی، سه کیلو بوته (ترجیحا زعفران آسان یا کمتر)، سرکه 500 تا 750 گرم (ترجیحاً سرکه شانی خانگی) به اندازه آب، آب جوشیده، خنک شده، مساوی مقدار آب قبل از تهیه ترشی شانی: انگور به آن پرداخت نکنیدحتما همراه با دسته باشند.سرکه استفاده شده خانگی و با کیفیت می باشد.مقدار آب جوشیده و سرکه دقیقا نصف می باشد. یعنی بعد از گذاشتن شانی در کاسه، اگر کاسه شما 6 لیوان مایع گنجایش دارد، سه فنجان از آن آب جوشیده و سه لیوان سرکه باشد طرز تهیه ترشی شانی: ابتدا انگور را با هم مخلوط کنید. یک کاسه بزرگ بگذارید، سپس آب و یک قطره مایع ظرفشویی را افزایش کنید و خوب بشویید. انگور شانی باید به خوبی پاک شود، سپس در یک صافی گذاشته و اجازه دهید آب اضافی آن کاملا خارج شود. سپس مقداری آب بجوشانید و بگذارید خنک شود، بعد از آن انگور را در کاسه مخصوص ترشی قرار دهید. می توانید با چاقو یا قیچی انگورها را به خوشه های کوچکتر تقسیم کنید، اما مراقب باشید انگورها را نبرید و خود به خود دانه درست نکنید. می توانید خوشه های انگور را بعد از ترشی و در زمانه مصرف کوچک کنید. گنجایش کاسه باید به اندازه ای باشد که انگور پس از ریختن مایع به آسودگی در مایع غوطه ور شود سپس آب و سرکه را در شیشه های کوچک آب نمک بریزید.به طوری که مقادیر دقیقا نصف، نصف هستندیعنی اگر کاسه شما 6 پیمانه مایع دارد، سه پیمانه باید آب جوشیده سرد و سه پیمانه سرکه باشد. ظروف مورد استفاده برای ترشی باید پاک و خشک، بدون سوراخ و بدون بو باشد. سپس آب نبات ها را در دهانه کاسه قرار دهید. به دلیل وجود سرکه، شیرینی ها بلافاصله آب می شوند. در انتها یک کیسه نایلونی فریزر پاک در دهانه قابلمه قرار دهید و در آن را استوار ببندید. قبل از این زمانه در کاسه را باز نکنید. هنگام استفاده، چند خوشه انگور را بشکنید و له کنید و به عنوان یک ترشی خوش طعم در کنار غذا سرو کنید. آشنایی با خواص ترشی شانی,خاصیت ترشی شانی ترشی انگور شانی

مواد لازم برای تهیه ترشی شانی: 2-2.7 کیلوگرم انگور شاهانی یک کیلوگرم سرکه قرمز یک لیتر شکر 1 لیوان 2-3 برگ بو طرز تهیه ترشی شانی: ابتدا انگور را بشویید، می توانید خوشه ها را سوا کنید، نمی توانید آنها را حذف کنید. به نظر من بهتره از هم سوا نشه بعد بذارید آبکش بشه و بعد داخل لیوان بریزید و سرکه رو با شکر مخلوط کنید تا شکر حل بشه و بعد روی انگورها بریزید.ورقه مو را روی انگور بگذارید، درب شیشه را ببندید، آن را به مدت یک ماه در یک مکان تاریک خنک بگذارید و ماریناد آماده می باشد.نکاتی برای تهیه ترشی انگور شانی: آب و سرکه باید یکسان باشد و اندازه آن به گونه ای باشد که انگور در مایع غوطه ور شود.بعضی افراد به جای شکر از شکر یا شکر و یا حتی عسل استفاده می کنند اما کیفیت شکر. بهتر می باشد. برخی برای این ترشی از هیچ شیرینی استفاده نمی کنند، اما با نبات یا شیرین کننده های دیگر طعم شانی شیرین و ترش می شود، برخی تنها از سرکه استفاده می کنند. اینجوری خوشمزه میشه ولی گلو میسوزه. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خوراک لوبيا چيتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …