طرز رولت خرما و گردو

رولت خرما و گردو, طرز تهیه رولت خرما • رقم: 4 نفر • دوران آماده سازی و پخت: 40 لحظه مواد لازم: 3 رقم تخم مرغ، 5 قاشق غذاخوری ماست، 2.5 قاشق غذاخوری شکر، 2 قاشق غذاخوری خرما، 20 مغز، 5 قاشق غذاخوری عسل، 2 قاشق غذاخوری کنجد، کنجد لازم. مقدار زعفران یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1. تخم مرغ ها را در ظرفی بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شود. ماست را به تخم مرغ افزایش کنید و هم بزنید. 3. شکر را افزایش کنید و هم بزنید. 4. آرد را افزایش کنید و هم بزنید. در این دوران زعفران را افزایش کنید 5. مخلوط به دست آمده را داخل تابه ای که 3 قاشق غذاخوری روغن در آن گرم شده می باشد به صورت دایره هایی به قطر 10 سانتی متر بریزید تا دو جهت آن سرخ شود. خرماها را پوست بگیرید و با گردوی خرد شده، کنجد و عسل مخلوط کنید. مواد را داخل سیب زمینی سرخ کرده بریزید و مشابه رول بپیچید. رول ها را به قطعات 3 سانتی متری برش دهید و در صورت میل‌کردن کمی دارچین روی آن بپاشید.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …