طرز تهیه شربت لیمو عمانی + خواص

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی,خواص شربت لیمو عمانی طرز تهیه شربت لیمو عمان
به آسودگی می توانید شربت لیمو عمان را تهیه کنید و از خواص و فواید بی نظیر آن بهره مند شوید. در این مقاله طرز تهیه لیمو عمان در منزل، شربت لیمو عمان و خواص و فواید آن را خواهید آموخت. لیمو عمانی در دو رنگ مشکی و زرد موجود است و قبل از استفاده در غذا، آن را سوراخ یا خرد می کنند تا طعم آن به غذا منتقل شود. این میوه معطر خواص زیادی دارد اما از آنجایی که نمی توان از آن به مقدار زیاد در غذا استفاده کرد، می توان شربت آن را به صورت روزانه تهیه و استفاده کرد. شربت لیمو عمانی از ترکیب آن با آب و شکر به دست می آید و چون خاصیت شادابی دارد نوشیدنی مناسبی برای روزهای گرم تابستان است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه لیمو عمان در منزل، شربت لیمو عمان و خواص و فواید آن را به شما معرفی کنیم.مواد لازم برای تهیه شربت لیمو عمانی: آبلیمو عمانی 3 پیمانه، شکر 4 پیمانه، شربت لیمو عمانی 3 پیمانه.بعد از 24 ساعت لیموها را با آب سرد بشویید، در قابلمه آب را بجوشانید و 1/2 پیمانه سرکه سفید به آن افزایش کنید، لیموها را در قابلمه بریزید و بعد از چند جوش در آبکش ریخته و آب افزایش کنید. سرد بشویید مراحل 2 و 3 را دوباره ازسرگیری کنید با این اختلاف که این بار لیموها را در آب سرد خیس می کنیم و می گذاریم خودشان خنک شوند و بعد از سرد شدن لیموها با خلال دندون سوراخ می کنیم و روی پهن را پاک می گذاریم. لیموها را به مدت 10 روز زیر خورشید قرار دهید و بعد از این مدت در یک سبد قرار دهید و در سایه قرار دهید تا خشک شوند. معمولاً 2 تا 3 ماه طول می کشد تا لیموها کاملاً خشک شوند. طرز تهیه شربت لیمو عمانی : لیمو عمانی را بشکنید، دانه ها را بردارید و دور بریزید. سپس لیموها را به مدت 15 لحظه در آب بجوشانید، وقتی لیمو نرم شد آن را از آب خارج کرده و له کنید و از صافی رد کنید و شکر را افزایش کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. شربت لیمو عمانی,طرز تهیه شربت لیمو عمانی طرز تهیه شربت لیمو عمان

پس از خنک شدن می توانید این شربت را در یک بطری شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.هنگام استفاده این شربت را با آب و یخ به نسبت 1 به 3 مخلوط کرده و میل کنید.نکات مهم و اساسی در تهیه شربت لیمو عمانی: قبل از جوشاندن دانه های لیمو عمانی را سوا کنید در غیر این صورت عصاره حاصل تلخ می شود.رنگ شربت لیمو عمان بسته به نوع لیموی که دارد زرد یا سیاه می شود. برای تهیه آن استفاده می شود. خواص و فواید لیمو عمانی : فشار خون را کاهش می دهد و برای افراد گرفتار به فشار خون مفید است، افراد با فشار خون طبیعی می توانند برای پیشگیری از افت فشار خون از دمنوش لیمو عمانی با عسل استفاده کنند، نشاط آور و معتدل حرارت و التهاب ناشی از غذاهای سریع است. حاوی فلاونوئیدها، اسید سیتریک، املاح و ویتامین های ضروری برای بدن از جمله ویتامین C است، حاوی آنتی اکسیدان هایی است که رادیکال های آزاد را از بین می برد و آن را خلاف سرطان می کند و به جوان سازی پوست کمک می کند، سرشار از کلسیم و پتاسیم است. چربی خون را کاهش می دهد و مصرف آن برای افراد دارای چربی خون بالا توصیه می شود خلاف نفخ و اشتها آور است و عملکرد دستگاه گوارش را سلامت می بخشد عفونت‌زدایی کننده دستگاه گوارش است و می تواند باکتری ها و ویروس های روده و مثانه را از بین ببرد. عفونت هادر سلامت سرماخوردگی و سرفه و مشکلات تنفسی ناشی از سرماخوردگی موثر است. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شور پاییزی + نکات تهیه شور

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …