طرز تهیه مربای شیر

پخت مربای شیر,درست کردن مربای شیر طرز تهیه مربای شیر برای آذری های عزیزمان

مربای خوشمزه هم است که اندیشه می کنم برای شما تازگی دارد، قطعا امتحان کنید چون خیلی مقوی و مقوی است، این مربا در آذری های عزیزمان پختن می شود. مواد لازم برای مربای شیر: شیر کامل (شیر غیر پاستوریزه بهتر است) 2.5 لیتر شکر 400 گرم آب انگور 1 لیوان لیموترش 1 رقم طرز تهیه مربای شیر: ابتدا شیر و شکر را روی گاز می گذاریم تا بجوشد سپس می گذاریم. آب انگور و بعد آبلیمو را افزایش می کنیم، آن را هم افزایش می کنیم تا گلوله های درشت شود، هم نمی زنیم تا له نشود و می گذاریم بجوشد تا غلیظ شود، وقتی غلیظ شد مربای ما آماده است. اگر اندیشه می کنید به اندازه کافی شیرین نیست، کمی آب انگور افزایش کنید، بهتر است این مربا را با یک کیلو شیری که در پنیر فروشی ها موجود است درست کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پشمک

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …