طرز تهیه مربای طالبی

طرز تهیه مربا طالبی,درست کردن مربا طالبی طرز تهیه مربای خربزه

مربای خربزه، مربای هندوانه، مربای خربزه، مربای خربزه و …. مرباهای خاص و خوشمزه ای هستند که به آسودگی در منزل تهیه می شوند.مواد لازم برای مربای خربزه: 500 گرم خربزه، 2 پیمانه شکر، 4 پیمانه آب، طرز تهیه مربای خربزه: بهتر می باشد از خربزه های سفت و ریز استفاده کنید. مربای خربزه را تهیه کنید و پوست و دانه های آن را بگیرید و سپس به قاچ های مناسب برش بزنید، توجه داشته باشید که خربزه به دست آمده باید 500 گرم باشد، شکر و آب را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا شکر کمی حل شود. آب را با هم مخلوط کنید سپس روی آتش گاز بگذارید تا غلیظ شود. از آنجایی که این میوه کاملاً نرم می باشد نیازی به جوشاندن طولانی در شهد نیست، پس توجه کنید وقتی کاملاً غلیظ شد میوه را به شهد مربا افزایش کنید تا بعد از افزودن میوه زیاد نجوشد. . مربا آماده می باشد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود سپس در کاسه شیشه ای و در یخچال نگهداری کنید.با توجه به بسیاری این میوه پرآب، شیرین و معطر در فصل تابستان، دوستان شما می توانند به آسودگی این مربا را در فصل گرم تابستان تهیه کرده و با خامه یا کره به عنوان صبحانه ای مقوی و خوشمزه همراه با چای معطر و تازه دم کرده میل کنند.از مربای آن برای شیرینی مربا، رویه کیک و … نیز استفاده می شود. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …