شیرینی خوشمزه و سنتی می باشد که برای عید نوروز تهیه می شود. می توانید به آسودگی با آرد بادام یا آرد سفید روحافزا درست کنید. شیرینی روح افزا کجاست؟روحافزا ساوه یکی از شیرینی های سنتی خوشمزه ای می باشد که معمولا برای عید نوروز تهیه می شود. شیرینی روح افزا ساوه خیلی آسان و آسان تهیه می شود و مواد اولیه کمی دارد اما به دلیل وجود بادام خیلی مقوی می باشد. شیرینی های آسان روح افزا به همراه نان قندی و شیرینی های سنتی پای تغییرناپذیر سفره عید این مردم می باشد. در مطلب زیر آموزش شیرینی روحافزا را برای شما قرار داده ایم. شیرینی روح افزا با آرد بادام مواد لازم شیرینی روح افزا با آرد بادام زمانه تهیه 60 لحظه مغز بادام 1 لیوان شکر 2 لیوان آب 1/2 پیمانه زعفران آب شده به طعم طرز تهیه شیرینی روحافزا
طرز تهیه شیرینی روحافزا با آرد بادام توسط Roohafza Afza بدون فر تهیه می شود. برای آموزش شیرینی روح افزا ابتدا باید بادام را از چند روز قبل آماده کنید.بادام ها را به مدت 2 ساعت در آب سرد خیس کنید، سپس پوست آنها را بگیرید و دستکم 24 ساعت روی یک حوله پاک پهن کنید تا کاملا خشک شوند.بادام های خشک و پوست کنده را 2 بار چرخ کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند اما داخل روغن نریزند. برای تهیه شاهین شیرین آب را با شکر مخلوط کرده و روی آتش می گذاریم و با شعله ملایم هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود سپس شعله را زیاد می کنیم تا بجوشد و غلیظ شود. حرارت را خاموش کرده و مدام با قاشق چوبی هم می زنیم تا شربت سفید و ماسه مشابه شود. بادام آسیاب شده را افزایش کنید و زعفران غلیظ صاف شده را افزایش کنید و خمیر را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس با دست ورز دهید تا یکدست شود، سینی را سلفون بکشید و خمیر را روی آن پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید و سپس گرد کنید تا به قطر 1 سانتی متر برسد. با استفاده از خط کش و چاقوی تیز خمیر را به صورت نوارهای هم اندازه برش دهید و سپس این نوارها را به صورت لوزی برش دهید و در کاسه مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری کنید. برای خوش طعم شدن می توان مقدار کمی گلاب به شیرینی پفکی افزایش کرد و برای تهیه روحافزای دو رنگ می توان قسمتی از خمیر را بدون افزودن زعفران گذاشت و جداگانه ورز داد.ابتدا لایه سفید را با دست روی سلفون صاف کرده و سپس لایه زرد را روی سلفون دیگر صاف کنید و سپس دو لایه را روی هم قرار دهید و پودر پسته بپاشید و رول کنید. طرز تهیه شیرینی روح افزا
شیرینی روحافزا با آرد سفید مواد لازم شیرینی روحافزا با آرد سفید شیرینی آرد سفید قنادی 500 گرم شکر 1 کیلو آب نیم کیلو روغن جامد 300 گرم سرکه یک فنجان روحافزا و هل به میزان لازم. طرز تهیه شیرینی روح افزا با آرد سفید در این آموزش شیرینی های روح افزا بدون فر تهیه می شوند و شکر و آب را در قابلمه ای روی آتش می گذاریم و هم می زنیم تا کاملا بجوشد سپس سرکه را با مواد مخلوط کرده و شربت را می پزیم. اجازه دهید غلیظ شود و با قاشق چوبی هم بزنید تا به شکل فرنی در بیاید. آرد را با روغن در تابه حرارت دادن دهید تا حلوا شود سپس به شکر افزایش کنید و مخلوط کنید. نصف لیوان گلاب و پودر هل را افزایش کنید و هم بزنید و لعاب خنک شده را کف سینی سلفونی شده بریزید و صاف کنید و روی پسته یا نارگیل به دلخواه خود بپاشید و با دست کمی فشار دهید تا چسبناک شود. سطح کیک بعد از 2 ساعت خمیر را به شکل الماس برش دهید. .