طرز تهیه مربای زنجبیل و سیب

تهیه مربا زنجبیل و سیب,درست کردن مربای زنجبیل و سیب مربای زنجبیل و سیب مربای خوشمزه و مغذی را تجربه کنید

دوران آماده سازی: 15 لحظه دوران پخت: 30 لحظه دوران پخت کل: 45 لحظه مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب: 500 گرم زنجبیل تازه، 500 گرم آب، 5 لیوان شکر، 5 لیوان آبلیمو یا آبلیمو، 1 رقم چوب دارچین مربای زنجبیل و سیب طهبه: ابتدا زنجبیل را به صورت ورقه های نازک برش بزنید یا روی رنده درشت رنده کنید یا در غذاساز بریزید و با آب بپزید. حدود نیم ساعت بعد سیب را به شکل دلخواه برش زده افزایش کنید همراه با شکر وقتی به غلظت رسید آبلیمو یا آبلیمو را افزایش کنید و هم بزنید و بعد از چند لحظه از روی حرارت بردارید. می توانید شمار سیب ها را به دلخواه افزایش دهید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکی سمولینا

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …