ادویه ترشی در این مطلب شما را با مواد لازم برای تهیه ادویه ترشی و نکاتی در مورد طرز تهیه ادویه ترشی آشنا می کنیم.
قاشق چای خوری جوجوبا هندی 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری رازیانه 1 قاشق چای خوری (پودر) سبزی 2 قاشق چای خوری (به اندازه مرزه، ترخون، گشنیز و نعناع خشک) طرز تهیه ادویه ترشی می توانید کمی نمک افزایش کنید. ادویه ترشی در صورت متمایلشدن 1- برای تهیه ادویه ترشی ابتدا پایان ادویه های ذکر شده را جداگانه در آسیاب خرد کنید تا کاملا پودر شوند 2- مواد پودر شده را با هم مخلوط کرده و در ماهیتابه بریزید و برشته کنید و بگذارید حدود 2 لحظه بماند. روی حرارت ملایم تا زمانی که بوی معطری پیدا کنند. بگذارید کمی شل شود. 3- ادویه ترشی آماده شده را در کاسه دردار در جای تاریک و خشک قرار دهید. نکاتی برای تهیه ادویه ترشی ● در صورت متمایلشدن می توانید کمی نمک به ادویه ترشی افزایش کنید. ● می توانید کمی ادویه گرم ماسالا نیز افزایش کنید. به ادویه ترشی افزایش کنید.● از این ادویه ترشی می توانید برای انواع ترشی و نمک استفاده کنیداستفاده از گلپر در آشپزخانه: گلپر یکی از مواد لازم برای تهیه ادویه ترشی میباشد، استفاده از گلپر در ترشی ادویه دارای خواص بسیاری میباشد، در واقع ترشی تهیه شده با برگ و ساقه از نوع معطر میباشد. این گیاه خلاف عفونی کننده معده میباشد و برای درمان بی اشتهایی استفاده می شود و برای خارج کردن مخلوط غلیظ از معده استفاده می شود. علاوه بر این گلپر سبب نرم شدن غذا و رفع بوی بد دهان، تقویت معده و رفع بلغم می شود. اشتها را تحریک می کند و دستگاه گوارش را تقویت می کند. گلپر یک داروی خلاف نفخ میباشد و تورم و ناراحتی دستگاه گوارش را از بین می برد. این گیاه عفونتزدایی کننده و پادزهر سموم میباشد. همچنین خلاف تشنج، خلاف کرم و خلاف حشرات میباشد. نکته: مقدار مجاز پودر دانه گلپر چهار گرم می باشد. مصرف مقدار زیادی گلپر می تواند سبب سقط جنین شود. بنابراین مصرف زیاد آن برای زنان باردار ممنوع میباشد و در تهیه ادویه ترشی نباید زیاده روی کرد. .