طرز تهیه ترشی شلغم

شلغم ترشی طرز تهیه ترشی شلغم, تهیه ترشی شلغم ترشی زمستانه

مواد لازم برای ترشی شلغم: 1 کیلو پیاز کوچک، 1 رقم سیر خلال شده، 3 حبه سرکه سفید، 1 لیوان آب، 3 پیمانه نمک، 2 قاشق چایخوری برگ بو، 1 رقم . و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. هم بزنید تا نمک کاملا حل شود. تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس سرکه را به آب افزایش کنید، شلغم و لبو را پوست بگیرید و ورقه ای برش دهید. یک شیشه بزرگ و پاک آماده کنید و شلغم، لبو و سیر خرد شده را داخل آن بریزید. سپس مخلوط آب، سرکه و برگ بو را روی شلغم ها بریزید تا زمانی که ببندند، در شیشه را استوار ببندید و به مدت یک هفته در جای نسبتا خنک در دمای اتاق قرار دهید تا ماریناد آماده شود. رنگ لبه شلغم را قرمز می کند و ترشی خوش طعم و خوش رنگی خواهید داشت نکاتی در مورد تهیه ترشی شلغم: این ترشی را می توانید چند هفته در یخچال نگهداری کنید. اما شلغم به مرور زمانه نرم می شود و تازگی اولیه خود را از دست می دهد. بنابراین بهتر است حداکثر 6 هفته از این ترشی استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای انجیر رشته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …