طرز تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

نحوه درست کردن ترشی زردآلو,طرز درست کردن ترشی زردآلو طرز تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

دوران آماده سازی: 35 لحظه • دوران باقی مانده در چاشنی: 30 لحظه • مراحل تهیه: 10 لحظه مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک: یک فنجان سرکه بالزامیک سفید، نصف پیمانه عسل، 1/2 فنجان آب چوب دارچین 2 تا 3 اینچ (5 تا 7 سانتی متر) میخک کامل 6 زردآلو رسیده 2 اونس طرز تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک: برای تهیه شربت، سرکه، عسل، آب، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید. یک قابلمه میانه بگذارید بجوشد و سپس حرارت را کم کنید. بگذارید 5 لحظه بجوشد. از روی حرارت بردارید و 30 لحظه استراحت دهید. سپس میخک و دارچین را سوا کرده، قابلمه ای را داغ کرده و روی آتش می گذاریم تا بجوشد. یک کاسه بزرگ را با آب یخ پر کنید. زردآلوها را به مدت 30 تا 60 ثانیه در آب جوش قرار دهید. سپس آنها را با قاشق در آب یخ بریزید تا پوست آنها به آسودگی سوا شود. این کار را با پایان زردآلوها دوباره‌کاری کنید. آنها را به چهار بخت برش دهید. سپس آنها را در یک شیشه شسته و استریل شده بریزید.شربت را دوباره گرم کنید و بگذارید به جوش آید، سپس آن را روی زردآلوها بریزید و حدود یک سانتی متر از بالای شیشه را خالی بگذارید.در لیوان را خوب ببندید و به مدت 10 لحظه در آب جوش قرار دهید. سپس در گوشه ای بگذارید تا خنک شود. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …