طرز تهیه ترشی بندری

ترشی بندری ترشی لیته بندری,طرز تهیه ترشی لیته بندری یکی از معروف ترین چاشنی هایی است که بسیاری از خانواده های ایرانی آن را با غذاهای سنتی مشابه آبگوشت و باقالی پلو کنار هم می چینند و از طعم انبوه آن لذت می برند.

ترشی بندری سریع و سریع با غذاهای مختلف فوق العاده است مواد لازم برای تهیه ترشی بندری : تمر هندی موسیر 1 بسته 50 گرم هویج 3 رقم خیار 3 رقم رب انار ترش 1 لیوان بادمجان میانه ​​3 رقم 2 تا 3 ساقه موسیر 1 کیلو سیر، 1 فلفل سبز کوچک، 50-500 گرم سیب زمینی ترشی، 1-2 قاشق غذاخوری سبزی ترشی، 5 قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی، 1 فنجان سبزی معطر خرد شده (نعناع، ​​گشنیز، مرزه، ترخون)، 1 رقم فنجان خربزه ترشی. برای تهیه ماریناد بندری ابتدا فلفل سبز را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.تمر هندی را در ظرفی بریزید و کمی سرکه روی آن بریزید و خوب هم بزنید سپس در آبکش بریزید و دانه ها را در گوجه فرنگی خرد کنید. قطعات کوچک هویج، سیب زمینی و سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.برگ های کرفس را سوا کرده و به اندازه یک هویج برش دهید.خیارها را (بدون پوست کندن) خرد کرده و در آبکش بریزید. کمی نمک بپاشید و 2 تا 3 ساعت شکیبایی کنید تا آب اضافی آن از بین برود و پیازهای خشک را به مدت 6-5 ساعت در آب خیس کنید و 2 تا 3 بار بشویید و ریشه و اقبال های اضافه آن را سوا کرده و به صورت کامل یا خلال شده استفاده کنید. گلچه های گل کلم را سوا کرده و به صورت کامل برش دهید. ترشی سبزی معطر خرد شده را با پایان مواد بالا مخلوط کنید، بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به دلخواه به شکل حبه های شکر خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شوند. سپس در حالی که داغ است به بقیه مواد افزایش کنید و کاملا مخلوط کنید.ترشی جات، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ و تمر هندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط افزایش کنید و مخلوط آماده شده را در کاسه ترشی بریزید و بریزید. و افزایش کنید. سرکه بگذارید تا روی آن را بپوشاند نمک را به مقدار دلخواه به ماریناد افزایش کنید توجه: بهتر است نمک را بیشتر کنید اگر شور نیست مدت روزگار و کیفیت ماریناد را افزایش می دهد.از رب انار ترش استفاده کنید.آب گوجه فرنگی غلیظ را با صاف کردن گوجه فرنگی از صافی بگیرید، می توانید به جای آب گوجه فرنگی غلیظ از مخلوط 3 قاشق غذاخوری رب و 1 لیوان آب (جوشیده) استفاده کنید.طرز تهیه ترشی بندری مخلوط: ترشی بندری با تمر هندی مواد لازم برای ترشی بندرگاهی: تمر هندی 5 رقم، سرکه 2 بسته، 1 و نیم لیتر، سیب زمینی ترشی 5 رقم، سیر 2 حبه، پیاز 15 تا 20 رقم، هویج 4 رقم، 5 رقم ساقه کرفس، 500 گرم خون و نعناع خشک، 3 قاشق غذاخوری فلفل قرمز خشک، 5 رقم گل کلم، 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه مخلوط بندری ترشی شده: ابتدا گشنیز را پاک کرده و بشویید. سپس آن را در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. گشنیز را روی یک پارچه پاک پهن کنید تا خوب خشک شود، سپس خرد کنید. بادمجان ها را یکی یکی از وسط پوست بچینید و به اندازه دلخواه برش بزنید و بعد از آب‌کشیدن روی پارچه پهن کنید تا خشک شود. سیب زمینی و سیر و پیاز ترشی را بعد از پوست کندن بشویید سپس به شکل دلخواه برش بزنید و روی پارچه پهن کنید تا آب آن گرفته شود. برگ های جوان کرفس را همراه با گشنیز خرد کنید. ساقه آن را به نگین های جداگانه برش دهید.در همین حین در حال خشک شدن سبزی تمر هندی را با کمی آب بجوشانید و از صافی رد کنید و در قابلمه ای با بادمجان خرد شده و سرکه بریزید و روی آتش بگذارید تا بادمجان ها بپزند.تنها بگذارید کمی نرم شوند، بادمجان ها را زیاد نپزید وگرنه رنده می شوند، در این مرحله بقیه سبزیجات خرد شده، سبزی خشک و ادویه جات را با هم مخلوط کنید و به قابلمه بادمجان ها افزایش کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مواد تشکیل دهنده و طعم ها با هم ترشی را در همان حالت قرار دهید تا خنک شود سپس آن را در یک یا چند شیشه پاک و خشک بریزید و در آن ها را ببندید و تا روزگار سرو در یخچال نگهداری کنید. ترشی: بادمجان 1 کیلوگرم هویج 1 کیلوگرم سیر 4 حبه سبزیجات معطر ( سریع، نعناع، ​​ترخون، گشنیز، جعفری و شوید) 300 گرم سرکه به میزان لازم فلفل سبز 1 دانه سیاه به میزان لازم کلم سفید 600 گرم ماریناد به میزان لازم چوب زرد به میزان لازم نمک به میزان لازم طرز تهیه ترشی بندری ترشی: برای تهیه ترشی بندری ترشی ابتدا سر بادمجان ها را سوا کرده و در مخلوط آب و سرکه بپزید. پس از خنک شدن، بادمجان ها را کاملا آبکش کنید. می توانید آنها را در فر قرار دهید یا آنها را گریل کنید.هویج و سیر را پوست بگیرید و به همراه بادمجان های آماده شده در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا کاملا له شده و مخلوط شوند.در آخر سبزی خرد شده، گل کلم و فلفل دلمه ای سبز را به ماریناد افزایش کنید و هم بزنید. سپس سیاه دانه، ترشی ادویه، زردچوبه، نمک و سرکه را افزایش کرده و همه مواد را در لیوان ریخته و پس از حاضر شدن میل کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شربت ‌های سنتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …