خواص و مضرات خرمالو

جوشانده برگ خرمالو برای سرفه مفید است.

با فواید و مالیات این میوه خوشمزه پاییزی بیشتر آشنا شوید.

ارزش غذایی خرما.

هر 100 گرم خرما دارای ارزش غذایی زیر است:

انرژی 60 تا 70 کیلو کالری، آب 75.5 گرم، فیبر 5.9 گرم، شکر 23 گرم، ویتامین C 7.6 میلی گرم، پتاسیم 210 میلی گرم، منیزیم 11 میلی گرم، آهن 0.15 میلی گرم.

خواص خرمالو: خرمالو حاوی ویتامین های B3، B2، B1 و C می باشد، علاوه بر این، این میوه دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مشابه کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم و همچنین مقداری سلولز است. سرشار از ویتامین های A، B و C است.

• خرمالو میوه ای پرکالری است (100 گرم خرمالو 70 کالری دارد) اما بینهایت کم چربی است.

خرما سرشار از ویتامین C است. میزان ویتامین C در این میوه قابل توجه است. این ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی ضروری است. اگر لثه ها در فصل سرما خونریزی می کنند، ممکن است به دلیل کمبود ویتامین C باشد.• باید بدانید که خوردن خرمالو و مصرف ویتامین C از آن در افزایش پایداری سلامت لثه موثر است.این ویتامین برای پاکسازی پوست نیز مفید است. البته توجه داشته باشید که خرمالو هر چه رسیده تر و شیرین تر باشد ویتامین C آن کمتر است.مصرف منظم غذاهای غنی از ویتامین C به مقاومت بدن در مساوی عفونت ها کمک می کند و آن را از شر سموم و رادیکال های آزاد خلاص می کند.

خرما منبع بتاکاروتن و لیکوپن است • خرما سرشار از کاروتن است که پیش ساز ویتامین A و همچنین لیکوپن است. این دو آنتی اکسیدان زورمند رادیکال های آزاد مضر را خنثی می کنند و از شما در مساوی بیماری های مختلف مشابه بیماری های قلبی و برخی سرطان ها محافظت می کنند.

• رنگ نارنجی خرمالو حاصل این آنتی اکسیدان بتاکاروتن است. به همین دلیل است که خرمالو مشابه همه میوه ها و سبزیجات برای سلامت چشم و محافظت از شبکیه مفید است، زیرا بتاکاروتن موجود در آن سبب افزایش جریان خون به سلول های پوست می شود و در عملکرد پوست شما مرطوب می شود. و رنگارنگ

خرما، سرشار از فیبر • خرما منبع خوبی از فیبر غذایی است و سرشار از فیبر پکتین است. 100 گرم میوه تازه حاوی 3.6 گرم یا 9 گرم است.5 درصد فیبر روزانه توصیه می شودفیبر موجود در آن خلاص شدن از شر یبوست را آسان تر می کند. برای این قصد مصرف خرما را دو بار در روز به شما توصیه می کنیم. توجه داشته باشید که این میوه حاوی آهن بوده و سدیم کمی دارد.

بیشتر بخوانید:  کنترل استرس با گردو + خواص روغن گردو

خرما برای مقابله با کلسترول و فشار خون بینهایت مفید است خرما سرشار از دو ماده معدنی است. این میوه سرشار از پتاسیم و منیزیم است که با کلسترول و فشار خون مبارزه می کند.از دیگر مزایای این میوه کمبود سدیم (نمک) است.

• به شما توصیه می کنیم در صورت ابتلا به بیماری قلبی یا چربی و فشار خون بالا از این میوه غافل نشوید • البته مراقب قند موجود در آن باشید.

خواص خرمالو,خواص و مضرات خرمالو

خرما به دلیل وجود مواد معدنی برای رشد و نمو بدن ضروری است.

موارد مصرف خرمالو برای سنگ کلیه • این میوه پاییزی برای افرادی که از سنگ کلیه و مثانه رنج می برند مفید است. زیرا این میوه حاوی مقدار زیادی آب و ادرار آور است. دانه های له شده خرما به دفع سنگ کلیه نیز کمک می کند.

خوردن خرما در روزگار حاملگی: خوردن خرما در روزگار حاملگی بینهایت مفید و سودمند است و بازي کردن نقش مهمی در رشد جنین و سلامت زنان باردار دارد.

خوردن خرما برای کودکان: • سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و ویتامین های B1، B2، B3 و C. حاوی مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن مشابه کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است. ; به همین دلیل شناخته شده است که برای رشد کودکان ضروری است.

فواید خرمالو برای پوست و مو: خرمالو دارای آنتی اکسیدان های زیادی مشابه توت فرنگی است، به همین دلیل می توانید پوست خرمالو را به مدت نیم ساعت در روز روی صورت خود بمالید تا شادابی و شادابی پوست صورت گیرد. سلول ها، پوست شما را مرطوب و شاداب می کند.

• افرادی که گفته می شود موهایشان ریز است یا آنطور که باید پر نیست می توانند با خوردن خرمالو و مصرف روی موهایی سالم و پرپشت داشته باشند.به دلیل وجود ویتامین A در خرمالو برای پوست و مفید. برای ناخن ها و موهای خشک و شکننده

فواید خرمالو در پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی: • این ویتامین نوعی «آنتی اکسیدان» است.بنابراین خوردن آن سبب از بین رفتن «رادیکال های آزاد» می شود که سبب ایجاد انواع سرطان می شودبنابراین، خرمالو یک داروی طبیعی برای پیشگیری از سرطان است. در 100 گرم خرمالو 160 میلی گرم پتاسیم و در یکی از آنها 270 میلی گرم پتاسیم وجود دارد که حدود 168 گرم است. بنابراین مصرف آن برای بیماری های قلبی و فشار خون مفید است و استفاده از آن از ورود پلاکت ها به خون و تشکیل لخته های خون و ایجاد بیماری های قلبی و مغزی پیشگیری می کند. بنابراین برای افرادی که از بیماری قلبی رنج می برند یا افرادی که در معرض خطر مصرف آن هستند مفید است.

بیشتر بخوانید:  خواص کلم سفید

خرمالو، عکس التهاب طبیعی: خرمالو حاوی فلاونوئیدهای پلی فنولیک آنتی اکسیدانی مشابه کاتچین و گالوکاتچین است، علاوه بر داشتن ترکیبات مهم عکس تومور، اسید بتولینیک، کاتچین دارای خواص عکس عفونی، عکس التهابی و عکس خونریزی است (پیشگیری از خونریزی وریدهای کوچک). ).

سرشار از مواد معدنی: حاوی مواد مغذی B کمپلکس (اسید فولیک، پیریدوکسین (ویتامین B6)، تیامین و غیره). این ویتامین ها به عنوان کوفاکتور در تلاش آنزیم های متابولیک در بدن عمل می کنند.حاوی مواد معدنی مشابه پتاسیم، منگنز (15٪ DRI)، مس (12٪ DRI) و فسفر

• منگنز یک کوفاکتور برای آنزیم سوپراکسید دیسموتاز است که یک رادیکال آزاد بینهایت زورمند است. مس برای تولید گلبول های قرمز نیز ضروری است.

خواص داروئی خرمالو, فواید خرمالو

خوردن خرما در روزگار حاملگی بینهایت مهم است و بازي کردن نقش مهمی در رشد جنین و سلامت زن باردار دارد.

سایر فواید خرمالو برای سلامتی: خرمالو دارای ویتامین های A و C، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است که وجود آن ها می تواند به هضم غذا تا حد امکان کمک کرده، بینایی را تقویت کند و عملکرد سیستم ایمنی بدن را تندرستی بخشد. برای بیماری های نقرس، کبد و کلیه.

خرمالو به دلیل دارا بودن مواد معدنی برای رشد و نمو بدن ضروری است و آهن موجود در آن جزء اصلی خون سازی و پتاسیم موجود در آن ماده شوینده و شستشو دهنده کلیه، کبد و کبد است. خرمالو تقویت کننده معده، اسهال رفع خستگی، نرم کننده سینه ها، رفع کم خونی و همچنین آرام کننده اشتها است.

• خرمالو سکسکه را آرام می کند• خرمالو خونریزی را ایستاده می کند • خرمالو التهاب و تورم بواسیر را کاهش می دهد • خرمالو یک درمان موثر برای حصبه و تیفوئید است. جوشانده کاسبرگ را باید در زیر دم گل و دم کرده استفاده کرد.

• خوردن خرمالو در بین وعده های غذایی سبب افزایش اشتها می شود • برای درمان اسهال خونی 300 تا 500 گرم خرمالو رسیده را هر روز صبح ناشتا میل کنید • بینایی را تندرستی می بخشد.

خوردن خرمالو برای کاهش وزن: خرمالو میوه ای شیرین و پر کالری است که یک رقم بزرگ آن حدود 80 کیلو انرژی دارد و برای سوزاندن این انرژی باید حدود 28 لحظه پیاده روی کنید. بنابراین اگر افزایش وزن دارید یا رژیم دارید، مراقب میزان خرماهایی که می خورید باشید.

بیشتر بخوانید:  خواص نیشکر و آب نیشکر

مصرف خرمالو در دیابت: همچنین بیماران دیابتی به دلیل دارا بودن قند زیاد باید از مصرف زیاد این میوه خودداری کنند.

فواید دانه خرمالو: می توانید با آسیاب کردن دانه خرمالو به شکل گرد از شر سنگ کیسه صفرا و سنگ کلیه خلاص شوید، سپس دانه ها را کمی حرارت داده و له کنید و مشابه قهوه دم کرده مصرف کنید.• دانه های خرد شده ذرت را با روغن منداب مخلوط کرده، در بطری ریخته، روی آن را خوب ببندید و به مدت یک ساعت در آب جوش بجوشانید، سپس از این روغن برای کمردرد، استخوان و نقرس و همچنین پودر آن که در دمای بالا برشته شده تا به عنوان قهوه دم کرده میل شود

فواید برگ و گل درخت خرمالو: در طب سنتی قدیم از برگ خرمالو برای درمان بیماری ها نیز استفاده می کردند. .

در عین حال، برگ خرمالو حاوی ماده ای به نام استراگالین است که خاصیت آنتی هیستامینی دارد و آلرژی و گرفتگی بینی را کاهش می دهد.

بهترین روزگار مصرف خرمالو: از آنجایی که خرمالو یک میوه اسیدی است و خوردن آن سبب افزایش تولید اسید در معده می شود، بهتر است برای هضم بهتر غذا، آن را با معده پر مصرف کنید و بعداً مصرف کنید.

هشدارها و مضرات: خرما اگرچه فواید زیادی دارد، اما خوردن بیش از 1 تا 2 رقم در روز نارس توصیه نمی شود.به علاوه برای کسانی که گرفتار یبوست هستند خوردن خرمالوی نارس مناسب نیست. زیرا تانن موجود در آن سبب افزایش یبوست می شودبهتر است کسانی که بیماری های روده ای دارند یا عمل روده یا سل انجام داده اند خرما نخورند و در خوردن آن احتیاط کنند، زیاده روی در خوردن خرما سبب افزایش وزن می شود، زیاده روی در خوردن خرما سبب انسداد روده می شود. کسانی که می خواهند غذا را با پوست بخورند قبل از انجام آن را خوب بشویند و به قطعات کوچک تقسیم کنند تا قبل از خوردن خوب بجوند تا مشکلی پیش نیاید میوه های نارس زیاد مناسب نیستند. بهتر است خرمالوهای رسیده و شیرین را برای خوردن انتخاب کنید.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …