طرز تهیه شیر بادام + خواص

طرز تهیه شیر بادام,خواص شیر بادام,شیر بادام

از خواص شیر بادام چه می دانید؟

دوستی با خواص شیر بادام با عسل و طرز تهیه شیر بادام:

شیر بادام، شیره بادام میباشد که می توان آن را با آب و عسل تهیه کرد. شیربادام سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. و سبب می شود بدن شما در مساوی بیماری ها مقاوم تر باشد. در این مقاله
شما را با طرز تهیه شیربادام و خواص آن آشنا می کنیم.

شیر بادام چیست؟

احتمالا خیلی ها اندیشه کنند، شیر بادام مخلوطی از شیر و بادام باشد. اما اینطور نیست، شیر بادام در اصل عصاره یا همان شیره ی بادام میباشد. شیر بادام، مخلوطی از بادام و آب و عسل می باشد. شیر بادام زیاد مقوی میباشد.

فواید نوشیدن روزانه شیر بادام با عسل برای سلامتی

شیر بادام و عسل منبع غنی از مواد مغذی مهم هستند. مخلوط شیر بادام و عسل بدن شما را تغذیه می کند. در واقع یک نوشیدنی خوشمزه و در عین حال سالم دریافت می کنید. از طعم و عطر آن لذت خواهید برد. احیاناً می دانید که شیر سبب خواب بهتر می شود، اما بیایید ببینیم این ترکیب شیر بادام و عسل چه فوایدی برای سلامتی دارد.

* خواب شما را سلامت می بخشد

شیر بادام حاوی تریپتوفان میباشد که چرخه خواب مناسب را حفظ می کند. عسل سطح بی‌قراری و استرس را کاهش می دهد. بنابراین، این مخلوط تاثیر آرام بخشی بر ذهن شما خواهد داشت.

* انرژی و تمرکز

در یک لیوان شیر بادام، 2 قاشق غذاخوری عسل افزایش کنید. این مخلوط را هر روز صبح با شکم خالی بنوشید تا سطح انرژی خود را افزایش دهید. شیر لبنی منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی میباشد، با این حال شیر بادام حاوی مواد مغذی بیشتری میباشد. عسل حاوی کربوهیدرات میباشد که منبع اصلی انرژی میباشد.

بیشتر بخوانید:  دوستی با خواص میوه های قرمز

* از پیری زودرس پیشگیری می کند

شیر بادام و عسل به دلیل فواید شکوهمندشان شناخته شده اند. آنها پوست شما را درخشان می کنند و از آکنه پیشگیری می کنند. خواص مغذی شیر بادام و عسل پوست شما را جوان می کند و کیفیت موهای شما را نیز افزایش می دهد.

طرز تهیه شیر بادام برای کرونا,شیربادام,خواص شیر بادام با عسل

از خواص شیر بادام می توان به تقویت سیستم ایمنی اشاره کرد

* محافظت آنتی باکتریال

شیر بادام و عسل پرکاری خلاف التهابی و خلاف ویروسی موثری دارند. آنها سیستم ایمنی شما را تقویت می کنند و به عنوان یک پیشگیری طبیعی در مساوی بسیاری از بیماری ها عمل می کنند.

* گوارش

مصرف یک فنجان شیر بادام و عسل سبب سلامت هضم غذا می شود. این نوشیدنی مفید به مشکلات گوارشی مشابه یبوست، نفخ، اسهال و خراش معده کمک می کند.

* مشکلات تنفسی

شیر بادام حاوی مقادیر بالای ویتامین A، ویتامین D و ویتامین E میباشد که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا، عفونت و سرفه را کاهش می دهند. پتانسیل خلاف التهابی شیر بادام و عسل به کاهش علائم سرماخوردگی و سرفه کمک می کند. علاوه بر این، این دارو به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل می کند.

* از فشار خون بالا پیشگیری می کند

این نوشیدنی سالم بدون چربی اشباع شده میباشد که با افزایش فشار خون مرتبط میباشد. شیر بادام حاوی اسیدهای چرب امگا 3 میباشد که برای سلامت قلب شما ضروری میباشد.

شیر بادام چیست,شیره بادام,طرز تهیه شیره بادام

طرز تهیه شیره بادام

طرز تهیه شیر بادام برای کرونا :

برای بیماران کرونایی شیر بادام را با عسل تهیه کنید. تا اگر مشکلی در گوارش و یا نفس کشیدن آن ها به وجود آمده بود به رفع کردن آن ها کمک کند.

بیشتر بخوانید:  خواص قلم گاو و گوساله و آب قلم

طرز تهیه شیر بادام در منزل :

مواد لازم برای تهیه شیربادام :

 بادام  نصف فنجان (65 گرم)
 آب  دو فنجان (473 میلی لیتر)
 عسل به مقدار لازم

طرز تهیه شیره بادام :

برای طرز تهیه شیر بادام در طب اسلامی از همین روش استفاده کنید. برای تهیه 2 فنجان شیر بادام در منزل، ابتدا مغز بادام ها را بشویید و یک شب در آب جوش خیس کنید. (سعی کنید همیشه بادام را با پوست تهیه کنید و خودتان آن ها را مغز کنید تا خاصیت خود را از دست ندهند).

بعد از خیساندن بادام ها، پوست قهوه ای روی آن را سوا کنید و به همراه آب جوش به مخلوط کن افزایش کنید. آن را روشن کنید و اجازه بدهید خیلی خوب پودر شوند. که هنگام میل کردن آزردن نشوید.

اجازه بدهید تا خنک بشود و بعد به میزان دلخواه عسل به آن افزایش کنید. و باز مخلوط کن را روشن کنید تا همه ی مواد با هم مخلوط شوند.

خواص شیر بادام با عسل,طرز تهیه شیر بادام در طب اسلامی,شیر بادام چیست

نحوه ی درست کردن شیر بادام

نکاتی برای تهیه ی شیر بادام :

* افزایش کردن عسل به چیزهای داغ، سبب می شود سم تولید کند. پس اجازه بدهید خنک شود و بعد عسل را افزایش کنید.

* اگر میل‌کردن دارید شیر بادام شما رقیق تر باشد آب بیشتری افزایش کنید و اگر می خواهید غلیظ تر باشد آب کمتری افزایش کنید.

* بعضی افراد دوست دارند شیر بادامشان شیرین نباشد می توانند به مقدار خیلی کم نمک به آن افزایش کنند. حتی می توانید مقدار کمی نمک و مقدار کمی عسل افزایش کنید. بستگی به ذائقه ی شما دارد.

بیشتر بخوانید:  مزایای گوشت اردک که آن را بیشتر از یک خوراکی معمولی می کند

* شیر بادام را می توانید به مدت 2 روز داخل شیشه های درب دار داخل یخچال نگهداری کنید. اما بهتر میباشد آن را پی از تهیه میل کنید. تا از خواص بیشتری از آن بهره ببرید.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …