طرز تهیه کیک پیتزا

پخت کیک پیتزا,درست کردن کیک پیتزا طرز تهیه کیک پیتزا

مواد لازم برای کیک پیتزا: 85 گرم کره در دمای محیط، 85 گرم پودر قند، 85 گرم تخم مرغ و نیم، شیر، 1 قاشق غذاخوری آرد، 75 گرم پودر کاکائو، 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، نصف قاشق غذاخوری عصاره وانیل، 1 قاشق چایخوری تراشه شکلات سفید (برای پوشاندن هر برش از کیک) (به مقدار لازم خامه صبحانه غلیظ، مقدار لازم میوه های فصل، به مقدار لازم شکلات سس یا کمی شکلات تلخ برای تزیین هر برش طرز تهیه کیک پیتزا: کف و کناره های قالب گرد 21 سانتی متری را چرب کرده و روی کاغذ روغنی گذاشته و رزرو کنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و آرد و پودر کاکائو الک شده و بکینگ پودر را سه تا بچینید. چند بار در یک کاسه بزرگ، سپس کره، پودر قند، تخم مرغ، وانیل و شیر را افزایش کنید و با همزن برقی با دور سریع هم بزنید. حدود سه لحظه میانه ​​تا خمیر کیک آماده شود، خمیر آماده شده را در قالب بریزید و تقریباً 35-40 لحظه بپزید. در فر تا زمانی که کیک پخته شود و اگر خلال دندان را داخل کیک بچسبانید پاک می شود. سپس کیک را حدود پنج لحظه در قالب خنک کنید و سپس آن را روی توری سیمی برگردانید.کاغذ روغنی را گرم کنید و بگذارید کاملا خنک شودبعد از خنک شدن کامل کیک، مقداری شکلات سفید را خرد کرده و در مایکروویو ذوب کنید یا در دیگ بخارپز کنید و در قیف بریزید. اقبال بالای قیف را خیلی نازک برش دهید و خطوطی مشابه خطوط برای هر تکه پیتزا روی کیک ایجاد کنید. بعد خامه صبحانه را داخل قیف بریزید و داخل ورقه ها را با خامه صبحانه پر کنید و انواع میوه های فصل را روی آن بچینید و با سس شکلات یا شکلات تلخ آب شده تزئین کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی چُوَلو یا شیرینی زنجبیلی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …