طرز تهیه کوکی به سه روش گوناگون

طرز تهیه کوکی,کوکی,طرز تهیه کوکی ساده آموزش طرز تهیه انواع کوکی ها
کوکی ها کوکی های تخت و ترد هستند که در مدل های مختلفی مشابه کوکی آسان، کلوچه کره ای، کلوچه گردویی، کوکی موکای تیره و … موجود می باشند. آنها پخته می شوند کوکی کره ای یا کوکی کره ای یک شیرینی ترد و خوشمزه می باشد که انتخاب خوبی برای شیرینی عید نوروز می باشد. در این مطلب شما را با 3 روش تهیه کلوچه آشنا می کنیم طرز تهیه کلوچه کره ای: مواد لازم برای کوکی کره ای: 1 پیمانه آرد سفید + 4 قاشق غذاخوری زعفران یا 150 گرم کره، 90-100 گرم پودر قند، 3 قاشق غذاخوری یا 50 گرم، 1 تخم مرغ 4 قاشق چایخوری وانیل، 4 قاشق چایخوری پودر کاکائو، 2 قاشق غذاخوری آرد سفید شیرینی، 2 قاشق غذاخوری کلوچه: برای تهیه کلوچه ابتدا کره و پودر قند را با همزن حدود 3 تا 4 لحظه مخلوط کنید. با قاشق یا همزن خرد کنید و به وسط بیاورید و با مواد دیگر مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را افزایش کرده و 2 لحظه دیگر هم می زنیم و چند قاشق غذاخوری آرد را به مواد افزایش می کنیم و هم می زنیم وقتی سفت شد با لیسک هم می زنیم.خمیر را به مدت 2 لحظه ورز دهید.اکنون خمیر چسبناک می باشد اما آرد افزایش نکنید، خمیر را به دو اقبال مساوی تقسیم کنید و به یک اقبال ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو افزایش کنید و خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط شود. به اقبال دیگر 2 قاشق غذاخوری آرد افزایش کنید و خوب ورز دهید، مواد را در کیسه فریزر قرار دهید و 30 لحظه در محیط آشپزخانه استراحت دهید، پس از دوران استراحت، هر تکه از خمیر را بین دو تکه کاغذ روغنی قرار دهید با وردنه باز کنید. ، نباید خیلی نازک باشد، حدود 6-7 میلی متر کلفتی دارد. با قالب روی آن طرح های کوچک بزنید و با تمرکزفکر از خمیر زیرین سوا کنید.وقتی هر دو رنگ را سوا کردید. توده قالب شکلاتی را در جرم معمولی قرار دهید و بالعکس. دوباره یک ورقه کاغذ روغنی روی آن گذاشته و با وردنه گرد کنید تا صاف شود و بعد از پخت لایه ها از هم سوا نشوند. سپس از یک تابه بزرگتر روی خمیر استفاده کنید و آنها را سوا کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بچینید و قالب های آماده شده را روی آن بچینید. شیرینی های قالب زده را می توانید با همان کاغذ روغنی در فر قرار دهید.به مدت 15-10 لحظه با دمای 170 درجه در فرهای گازی و 150 درجه در فرهای برقی در حالت قرار دهید.البته دمای فرها گوناگون می باشد، در هنگام پخت قطعا به آنها سر بزنید. * در این دستور به جای پودر شکلات از رنگ قرمز استفاده کردم و 2 قاشق غذاخوری آرد کوکی گردویی افزایش کردم: طرز تهیه کوکی کره ای,کوکی ساده,شیرینی کوکی طرز تهیه کوکی گردویی

مواد لازم برای شیرینی کیک گردویی: آرد شیرینی 425 گرم کره 150 گرم روغن 50 گرم شیر 25 گرم 125 گرم شکر. تخم مرغ 3 رقم مغز گردو خرد شده 100 گرم پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری کشمش 100 گرم وانیل نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری طرز تهیه کلوچه گردو: برای تهیه کلوچه گردو ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده می باشد با شکر الک شده بزنید تا به دمای محیط برسد. روی رنگ روشنش.سپس روغن و بعد تخم مرغ ها رو با وانیل افزایش میکنیم و با همزن هم میزنیم شیر رو افزایش میکنیم و بعد آرد الک شده رو با پودر کاکائو و بکینگ پودر افزایش میکنیم با قاشق یا هم میزنیم تا کاملا صاف کنید، در آخر آجیل و کشمش را افزایش کنید. (هرچه آجیل بیشتر باشد، خوشمزه تر می باشد).می توانید مقدار کشمش را به سلیقه خود کم یا زیاد کنیدآن را به آرامی مخلوط کنید. سپس بستنی ها را با بیل از قالب خارج کنید، روی سینی فری که کاغذ پخت گذاشتید با دوری قرار دهید چون تحول شکل می دهند. به مدت 15 تا 17 لحظه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه قرار دهید. بعد از این مدت آن ها را امتحان کنید تا دانه ها پخته شود، مراقب باشید اگر دمای فرتان زیاد می باشد آن را کم کنید تا شیرینی ها نسوزند. در حین پخت آن ها را چک کنید تا نسوزند. این کوکی واقعا خوشمزه می باشد طرز تهیه یک کوکی آسان: طرز تهیه یک کوکی آسان مواد لازم برای یک کلوچه آسان: آرد، حدود 4 پیمانه کره سفت که به دمای محیط رسیده، 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز، حدود 1 فنجان مایع روغن، نصف پیمانه (یک چهارم فنجان فرانسوی دسته دار)، تخم مرغ، 1 رقم بکینگ پودر، نصف قاشق غذاخوری، وانیل، نصف قاشق چایخوری، شکلات آب شده تا روی آن، 200 گرم، طرز تهیه یک کلوچه آسان و خوشمزه: ابتدا کره و شکر را با همزن چند لحظه بزنید. سپس تخم مرغ و روغن مایع را افزایش کنید و دوباره مخلوط کنید. در انتها آرد، بکینگ پودر و وانیل را افزایش کرده و با دست ورز دهید. آرد را کم کم افزایش کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد.خمیر را بین کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه به قطر نیم سانتی متر کشیده و با قالب مورد نظر قالب زده و روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و توده های قالب زده را روی آن قرار دهید.سپس در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید. مرتب بهش سر بزنید دوران پخت در هر فر متفاوته پس کافیه زیر شیرینی ها قهوه ای بشه من با شکلات آب شده و پودر پسته تزیین کردم میتونید به سلیقه خودتون تزیین کنید و مصرف کنید.* (اندازه The size) از لیوان دویست میلی لیتر، معادل چهار پنجم یک لیوان فرانسوی دسته دار).

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک کشمشی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …