طرز تهیه کیک کشمشی

نحوه پخت کیک کشمشی,طرز تهیه کیک کشمشی طرز پخت کیک کشمشی

مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی: آرد، دو و نیم پیمانه شکر، یک و نیم پیمانه تخم مرغ، پنج رقم تخم مرغ بزرگ (تمرکزفکر کنید به دمای محیط برسد)، شیر گرم، یک پیمانه مایع روغن، سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر، یک قاشق غذاخوری وانیل، نصف پیمانه کشمش، طرز تهیه کیک کشمشی: کشمش ها را به مدت یک ساعت در کمی آب خیس کرده، سپس در صافی می گذاریم و سپس خشک می کنیم. یک پارچه نخی پاک و با دو قاشق غذاخوری آرد الک شده مخلوط میکنیم و رزرو میکنیم زرده ها رو هم سوا میکنیم و با همزن دستی کمی میزنیم تا گلوله بشه بعد نصف شکر رو افزایش میکنیم و با سرعت میانه ​​هم میزنیم. بعد از اینکه وانیل رو افزایش کردیم هم میزنیم تا غلیظ و کشدار بشه و حجم پیدا کنه دوبرابر میشه در این مرحله شیر گرم و روغن رو افزایش میکنیم و کمی هم میزنیم بکینگ پودر رو به آرد افزایش میکنیم و سه بار الک می کنیم و کم کم به مواد افزایش می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم.سفیده ها را جداگانه می زنیم تا چند بار پایان شود و در حالی که سفیده را شکل می دهیم نصف مانده شکر را به سفیده افزایش می کنیم تا کاملا پف کند تا هنگام زیر و رو کردن از کاسه بیرون نریزد. با قاشق چوبی یا لیسک بقیه مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند و مواظب باشید زیاد هم نزنید تا مواد پف نکند و در آخر کشمش را افزایش می کنیم.باز هم خیلی خیلی کم هم میزنیم تا مخلوط بشه مواد رو داخل قالب چرب و آردپاشی شده میریزیم و قبل از تموم شدن زمانه در فر از قبل گرم شده به مدت 40 تا 50 لحظه با دمای 180 درجه میپزیم و با خلال دندون امتحان میکنیم. نوش جانتان.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه باقلوای گل رز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …