طرز تهیه کتلت دال عدس خوشمزه با روشهای مختلف

کتلت دال عدس و اسفناج, کتلت دال عدس با گوشت, دستور پخت کتلت دال عدس طرز تهیه نارگیل عدس دال با 4 دستور مختلف
کتلت عدس یک کتلت خوشمزه با طعمی جدید و گوناگون مخصوصا برای گیاهخواران می باشد که به عنوان یک غذای کاملا گیاهی بدون گوشت اما پر پروتئین محسوب می شود. عدس دال یا عدس قرمز یکی از حبوبات خوشمزه و زودپز می باشد که طعم دلپذیری شبیه گوجه فرنگی دارد. در این مقاله طرز تهیه عدس ریزه گوش و عدس بدون گوشت مناسب برای گیاهخواران را به شما نشان می دهیم.عدس خرد شده بدون گوشت مواد لازم: عدس خرد شده بدون گوشت عدس قرمز 100 گرم کرفس نصف ساقه معادل 35 گرم آب 2 لیوان 1 هویج میانه ​​پودر زیره به مقدار لازم پودر گشنیز به میزان لازم پودر گشنیز خشک نان باگت 2 پیمانه آرد سفید 2 قاشق غذاخوری قاشق غذاخوری فلفل تازه 2 قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ 1 رقم نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار مواد لازم برای سس ماست کم چرب: 125 میلی لیتر یا نصف لیوان، نعنای تازه له شده، 1 قاشق غذاخوری، سیر له شده، 1 حبه کوچک، آبلیموی تازه، 1 قاشق غذاخوری    طرز تهیه کتلت عدس بدون گوشت طرز تهیه کتلت عدس بدون گوشت، کتلت عدس، هویج خرد شده، کرفس خرد شده، پودر زیره و سایر ادویه ها را به مدت 20 لحظه در آب جوش بپزید.بعد از پخت در قابلمه را بردارید تا آب آن گرفته شود. موادی که از روی حرارت افتاد را با همزن برقی خرد کنید. نیمی از پودر نان باگت را به مواد افزایش کنید. آرد سفید و بقیه سبزیجات را به مواد افزایش کنید و مخلوط کنید تا مخلوط غلیظی به دست آید. اگر مواد شل بود می توانید کمی آرد و پودر نان باگت به آنها افزایش کنید و تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن را افزایش کنید و شکیبایی کنید تا داغ شود و کتلت را از روی مواد بردارید و در دست قالب دهید. و دو جهت را در تابه سرخ کنید. برای تهیه سس ماست می توانید همه مواد را با هم مخلوط کنید. بهتر می باشد سس را زودتر آماده کنید تا طعم کامل خود را بگیرد. اگر می خواهید کالری کمتری مصرف کنید، می توانید کف سینی فر را کمی چرب کنید تا عدس های رژیمی بپزند و به مدت 20 لحظه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. ریز عدس رژیمی شما به این صورت آماده می باشد. اگر می خواهید کتلت عدس شما جشن بیشتری داشته باشد، می توانید آن را سرخ کنید. نیمی از پودر نان باگت را با جعفری خرد شده مخلوط کرده و در ظرفی بریزید.سفیده تخم مرغ را بزنید و در کاسه دیگری بریزید.مواد خرد شده را شکل دهید و در آرد بغلتانید و سپس در سفیده تخم مرغ آغشته کنید و دوباره در مخلوط باگت و جعفری فرو کنید و در روغن داغ سرخ کنید. با عدس و سیب زمینی خرد کنید مواد لازم برای خرد کردن با عدس و سیب زمینی 1.5 فنجان سیب زمینی میانه ​​1 رقم پیاز کوچک نمک و فلفل. زردچوبه به میزان لازم 2 رقم تخم مرغ طرز تهیه کتلت دال عدس, کتلت دال عدس بدون گوشت, کتلت دال عدس و سیب زمینی طرز تهیه عدس و سیب زمینی خرد شده
طرز تهیه عدس و سیب زمینی خرد شده عدس و سیب زمینی را جداگانه بپزید و سیب زمینی را رنده کنید و عدس را له کنید و شکیبایی کنید تا خنک شود. پیاز رنده شده، تخم مرغ، نمک و ادویه جات را به مواد افزایش کنید و خوب مخلوط کنید. یک کاسه آب در کنار خود نگه دارید. کف دست را کمی خیس کنید و یک گلوله از مواد بردارید و به شکل کتلت درآورید و در روغن داغ سرخ کنید.کتلت عدس دال با گوشت مواد لازم کتلت عدس دال با گوشت طرز تهیه و زمانه پخت 2 ساعت نمک و فلفل، پودر سیر و پودر زیره (داوطلبانه) به میزان لازم، روغن سرخ کردنی به میزان لازم برای سرخ کردن، بکینگ پودر و یک قاشق غذاخوری عدس پخته یا عدس قرمز 150 گرم سیر رنده شده دو رقم گوشت چرخ کرده هویج میانه ​​250 گرم رنده شده پیاز میانه ​​یک رقم تخم مرغ یک رقم کتلت دال عدس خوشمزه, کتلت دال عدس, طرز تهیه کتلت دال عدس طرز تهیه کتلت عدس با گوشت

طرز تهیه کتلت عدس با گوشت 15 لیوان آب را بجوشانید و در انتها شعله را زیاد کنید تا آب کاملا گرفته شود و با چرخ گوشت چرخ کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. هویج را رنده کرده و آب آن را گرفته و همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی آن ها را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا با هم مزه دار شوند و به مقدار لازم از مواد بردارید و به شکل کتلت درآورید و در روغن داغ سرخ کنید. . عدس و اسفناج خرد شده مواد لازم برای تهیه و پخت عدس و اسفناج 2 ساعت کاسه عدس دو پیمانه اسفناج ریز خرد شده یک پیمانه روغن برای سرخ کردن و نمک به میزان لازم آرد دو قاشق غذاخوری پیاز رنده شده یک رقم پیاز تازه و رنده شده زنجبیل دو قاشق چایخوری پنیر پارمزان رنده شده نصف پیمانه تخم مرغ یک رقم تخم مرغ تهیه عدس و خلال اسفناج دال عدس را با آب بپزید و له کنید پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید اسفناج را ریز خرد کرده و همراه با پیاز حرارت دادن دهید و زنجبیل را افزایش کنید. و حرارت دادن می دهیم تا بوی آن بلند شود و بعد از روی حرارت می گذاریم پایین بیاید. دال عدس را به مواد افزایش کنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود.تخم مرغ، پنیر پارمزان، نمک و آرد را افزایش کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.کتلت را کف دست قالب دهید و در روغن داغ سرخ کنید این دستور کتلت عدس بدون گوشت می باشد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشي زو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …