طرز تهیه ترشي زو

ترشی زو,آشنایی با گیاه زو این ترشی یکی از ترشی های مخصوص شهر کرمانشاه میباشد

مواد مورد نیاز: سرکه، یک پیمانه نمک، یک پیمانه زردچوبه، یک پیمانه نمک طرز تهیه: گیاه خرنوب و شبیه کنگر میباشد. فرقش اینه که برگ های تیز کنگر رو نداره. من نام علمی این گیاه را نمی دانم. در منطقه غرب کشور به آن زو می گویند. ابتدا سر و ته زو را با چاقو ببرید. آن را بشویید و در چند دسته با نخ ببندید و در آب یا سرکه بجوشانید. هنگام جوش‌آمدن بوی مطبوعی ندارد. بهتر میباشد این کار را در خارج از آشپزخانه انجام دهید. . (البته بعد از جوش آمدن بوی نامطبوع آن از بین می رود) وقتی پخته شد در آبکش می ریزند و تارها را باز می کنند و بعد از پایان شدن آب آن را با نمک و زردچوبه در سرکه می ریزند.این گیاه یکی میباشد. از دارو گیاهان، و اسیدیته آن خوشمزه میباشد. .

بیشتر بخوانید:  طرز پخت مربا موز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …