طرز تهیه غذا با سوسیس

طرز تهیه غذا با سوسیس, غذا با سوسیس و سیب زمینی, تهیه غذا با سوسیس طرز تهیه غذا با چوریزو
با کمی خلاقیت و چاشنی های مختلف می توانید یک غذای آسان و سریع با چوریزو و زیاد خوشمزه تهیه کنید و طعم تکراری چوریزو را از بین ببرید، اگر کوفته هستید توصیه می کنم قطعا این غذا را انجام دهید. آی تی. یکی از روش های تهیه انواع غذا با سوسیس و کالباس را امتحان کنید که در ادامه مقاله آمده است. سیب زمینی با سوسیس و پنیر با سس زمانه پخت: 1 ساعت و 15 لحظه برای 3 تا 4 نفر 3 رقم سیب زمینی درشت 2 رقم سوسیس نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و آویشن به میزان لازم سیر 2 حبه پنیر پیتزا 100 گرم روغن به میزان لازم مواد لازم برای سس آرد 1 قاشق غذاخوری شیر 1 لیوان روغن مایع 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه غذا با سوسیس, غذا با سوسیس و سیب زمینی, تهیه غذا با سوسیس طرز تهیه سیب زمینی با سوسیس و پنیر
سیب زمینی ها را پوست گرفته و حلقه ای یا حلقه ای خرد کنید و زیر آب بگذارید تا نشاسته از بین برود و با حوله پاکیزه خشک کنید. در یک ماهیتابه بزرگ کمی روغن بگذارید و شکیبایی کنید تا داغ شود. سپس سیب زمینی ها را در ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا روغن به همه سیب زمینی ها برسد، سیر را خرد کرده و نمک و ادویه را به سیب زمینی ها افزایش کنید و کاملا سرخ کنید.سیب زمینی های سرخ شده را از ماهیتابه خارج کنید و چوریزو خرد شده را در همان روغن سرخ کنیدکف کاسه پخت را کمی چرب کنید و نیمی از سیب زمینی ها را کف کاسه بریزید و یک لایه نازک پنیر پیتزا بپاشید سپس بقیه سیب زمینی ها را به همراه سوسیس سرخ شده روی آن بریزید و بقیه پنیر پیتزا را بپاشید. آرد و روغن را روی حرارت مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر را در حین هم زدن افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا غلیظ شود. سس آماده شده را روی سوسیس ها بریزید و در صورت متمایل‌شدن کمی نمک و آویشن روی آن بپاشید و قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 100 درجه به مدت 15-20 لحظه قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود.2. املت چوریزو 7 نفر زمانه پخت و پز 1 ساعت سیر 2 حبه پیاز تخم مرغ 1 رقم فلفل دلمه 1 رقم پنیر پیتزا 1 رقم گوجه فرنگی به میزان لازم 2 رقم سیب زمینی 2 رقم سوسیس (کوکتل ) 5 رقم نمک و فلفل به میزان لازم، طرز تهیه املت چوریزو، اگر غذای با چوریزو می خواهید، درست کردن آن آسان است، مطمئناً املت چوریزو می تواند بهترین گزینه شما باشد، سیر و پیاز را رنده کنید. و در روغن حرارت دادن دهید تا براق شوند فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید.سیب زمینی را با کمی نمک در آب بجوشانید و ریز خرد کنید و همراه با فلفل به تابه افزایش کنید و کمی حرارت دادن دهید.سوسیس و گوجه فرنگی را خرد کرده و به ماهیتابه افزایش کنید و حرارت دادن دهید تا آب گوجه فرنگی گرفته شود. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و نمک و فلفل را افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس مواد را داخل تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا زمانی که ببندد کاسه را از روی حرارت بردارید و پنیر پیتزا را بریزید و به مدت 5 لحظه در فر داغ بگذارید تا پنیر آب شود یا کاسه را روی شعله قرار دهید تا پخش شود و بگذارید تا پنیر آب شود. پنیر پیتزا پاستا فرمی 250 گرم چوریزو 450 گرم پنیر پیتزا 400 گرم فلفل دلمه ای ریز نمک، فلفل، زنجبیل آسیاب شده به میزان لازم   طرز تهیه پاستا با چوریزو و پنیر پیتزا کنار چوریزوها را سرخ کنید، سپس سوسیس ها را به دو اقبال مساوی تقسیم کنید.سوسیس ها را به شکل «پلاس» داخل تابه قرار دهید تا کاسه به چهار اقبال مساوی تقسیم شود. پاستا را طبق دستور پشت بسته بپزید و آبکش کنید.دو اقبال بریزید. پنیر پیتزا ماهیتابه و دو اقبال دیگر پاستا.فلفل خرد شده را به همراه نمک و ادویه روی مواد بریزید و قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 10 لحظه قرار دهید تا پنیرها آب شوند.یا می توانید سوسیس را بعد از سرخ شدن خرد کرده و همه مواد را مخلوط کرده و در کاسه مورد نظر قرار دهید و با پنیر پیتزا پر کنید و به مدت 10-15 لحظه در فر قرار دهید تا پنیر طلایی و برشته شود. کتلت سیب زمینی و سوسیس، سیب زمینی میانه، سوسیس کوکتل 3 رقم، 4 رقم تخم مرغ، 3 رقم پیاز بزرگ، 1 رقم گوجه فرنگی، 3 رقم زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم، ادویه کاری، 1 قاشق چایخوری پودر سیر، 1/2 قاشق چایخوری زنجبیل پودر شده 1 قاشق چایخوری   طرز تهیه سوسیس و کالباس و سیب زمینی و پیاز را رنده کرده و آب آن را خالی کنید. سوسیس رنده شده را افزایش کنید. ادویه و تخم مرغ را افزایش کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود و مواد را به شکل کتلت با حرارت ملایم با روغن داغ دو جهت حرارت دادن دهید و حلقه ای برش بزنید و به عنوان رول کتلت استفاده کنید یا از وسط نصف کنید نمک افزایش کنید و حرارت دادن دهید.غذای چوریزو و گوجه فرنگی برای 4 نفر Chorizos 8 رقم گوجه فرنگی کوچک 2 فنجان فلفل قرمز 1 پیاز خرد شده 1 رقم سیر ریز خرد شده 3 سبزی معطر حرارت دادن داده شده ¼ فنجان روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان ذائقه   طرز تهیه کوریزو و پودر گوجه فرنگی پیاز، فلفل، سیر، سبزی و گوجه فرنگی را جداگانه خرد کنیدپیاز را در کمی روغن حرارت دادن دهید تا سبک شود سپس سیر را افزایش کنید و حرارت دادن دهید تا عطر آن بلند شود، فلفل قرمز و گوجه فرنگی را به تابه افزایش کنید، نمک و فلفل بپاشید و مخلوط کنید و کمی حرارت دادن دهید تا گوجه فرنگی ها به دست بیاید. کمی نرم کنید اما له نکنید سبزی خرد شده را به مواد افزایش کنید و مخلوط کنید و کاسه را از روی حرارت بردارید و مخلوط را در کاسه مورد نظر بریزید و روی آن کالباس خرد شده را روی آن قرار دهید و نیم ساعت بپزید. سوسیس ها را می گذاریم سرخ شوند 6. غذای سوسیس و قارچ مواد لازم برای 4 نفر سوسیس آلمانی 4 رقم قارچ 250 گرم پودر سیر 1 قاشق چایخوری آویشن 2 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری پنیر پارمزان نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی زردچوبه و روغن کافی برای تهیه  قارچ ها را بشویید و برش بزنید سوسیس را حلقه حلقه کنید و به قارچ ها افزایش کنید و روی آنها 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و نمک و ادویه و کمی پنیر پارمزان بپاشید و مواد را به آرامی با قاشق مخلوط کنید و فر را گرم کنید. تا 200 درجه درجه سانتیگراد را روشن کنید تا گرم شود.ترکیب چوریزو و قارچ را در سینی فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 20 لحظه در فر برشته شود.مواد را برگردانید و 20 لحظه دیگر در فر قرار دهید و بعد از پخت مقداری سس سریع و پنیر پارمزان روی آنها بریزید و بخورید. چوریزو و کلزون بادمجان برای 4 نفر خمیر پیتزا 1 پیمانه سس گوجه فرنگی 1 پیمانه پیاز ریز خرد شده 4 قاشق غذاخوری سیر ریز خرد شده 1 حبه روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم فلفل قرمز به میزان لازم فلفل قرمز بادمجان خرد شده 1 پیمانه چوریزو 2 ریحان تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری 1 قاشق چای خوری پنیر ریکوتا یا گودا ½ فنجان پنیر موزارلا رنده شده ½ فنجان پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری   طرز تهیه کالزون چوریزو و بادمجان طرز تهیه کوریزو کالزون و کالزون بادمجان روی پلان تخم مرغ فر با حداکثر دما تا داغ شود. با نان بخور سیر، پیاز، بادمجان و چوریزو را خرد کنید. روی بادمجان ها کمی نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود. بعد از نیم ساعت بشویید، آبکش کنید و خشک کنید. در ماهیتابه کمی روغن زیتون بریزید و پیاز را سرخ کنید. بگذارید سبک شود سپس سیر را افزایش کنید و حرارت دادن دهید تا عطر آن بلند شود.سوسیس را افزایش کنید و کمی حرارت دادن دهید.بادمجان را افزایش کنید و مخلوط کنید و حرارت دادن دهید تا نرم شود، پس از سرخ شدن کامل مواد، سس گوجه فرنگی، نمک، فلفل و ریحان را افزایش کنید و مخلوط کنید و 20 لحظه با حرارت ملایم حرارت دادن دهید، هم بزنید تا نچسبد. خمیر پیتزا را دو اقبال کرده و به شکل دایره و هم اندازه باز کنید، قالب مورد نظر را چرب کرده و یکی از مایه ها را کف قالب پهن کنید و مواد را روی آن بریزید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید. خمیر دیگر را روی مواد بچسبانید و لبه های خمیر را بچسبانید و فشار دهید تا از هم نپاشد.خمیر را با چنگال چند جا سوراخ کنید.قالب را به مدت 10 لحظه در فر قرار دهید تا خمیر برشته شود. 8.سوسیس و پیراشکی قارچ مواد لازم برای ۴ نفر سوسیس ۲ رقم پیاز ۱ رقم میانه ​​۱ رقم قارچ میانه ​​۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۱ رقم پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن مواد کافی برای خمیر پیراشکی آرد سفید ۱ تا ۲ پیمانه خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری شکر، 1 قاشق غذاخوری نمک، 1 قاشق چایخوری شیر، 1/2 فنجان روغن، 1/2 فنجان غذا با سوسیس, انواع غذا با سوسیس, سوسیس و سیب زمینی پنیری طرز تهیه سوسیس کالباس برای تهیه این غذای سوسیس و خمیر، ابتدا باید خمیر را برای امپانادا آماده کنید.همه مواد را از 2 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند، بیکینگ پودر را با شکر و نصف لیوان آب گرم مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید و به مدت 5 لحظه در جای گرم بگذارید تا کف کند. یکی از زرده ها را برای دستمال پیراشکی نگه دارید و بقیه تخم مرغ ها را با روغن و شیر مخلوط کنید تا یکدست شود.خمیر مایه پرکار شده را به مواد بالا افزایش کنید.آرد را دو بار الک کنید و سه چهارم را افزایش کنید.به مواد افزایش کنید و مخلوط کنید. . بقیه آرد را کم کم افزایش کنید تا خمیر به دست نچسبد، پس از اینکه خمیر به دست آمد، یک ربع یا بیشتر ورز دهید، سپس کاسه مناسبی را چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید. در جای گرم به مدت یک ساعت تا ور بیاد و حجمش دو مساوی بشه تا مواد کوفته سوسیس و قارچ آماده بشه. پیاز را خرد کرده و در مقدار کمی روغن حرارت دادن دهید تا طلایی شود. فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز افزایش کنید. سوسیس را روی رنده درشت رنده کنید و به تابه افزایش کنید و حرارت دادن دهید. قارچ ورقه شده را به تابه افزایش کنید. و اجازه دهید آب آن گرفته شود.فلفل خرد شده را به مواد افزایش کنید و حدود 2 لحظه حرارت دادن دهید سپس حرارت را خاموش کنید و شکیبایی کنید تا مواد از روی حرارت خارج شوند.خمیر پیراشکی را با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاتر گرد یا کاسه کوچک قالب بزنید و مقداری از مخلوط سوسیس و قارچ را وسط خمیر قرار دهید و مقداری پنیر برای پیتزا بریزید. و دو جهت خمیر را به هم نزدیک کرده و دور خمیر بپیچید. با انگشت بپیچید و با چنگال فشار دهید تا کاملا چسبناک شود. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کوفته ها را بچینید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و زرده تخم مرغ را با کمی روغن مایع و شیر مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود و روی کوفته ها بمالید و در صورت متمایل‌شدن کمی بپاشید. روی کوفته ها را کنجد یا سیاهدانه بزنید و به مدت 15 لحظه با سلفون بپوشانید. و بگذارید استراحت کند.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود و کوفته ها سوسیس را به مدت 25 لحظه در فر بپزید تا طلایی شود.سوسیس و سیب زمینی پنیری, غذا با سوسیس, انواع غذا با سوسیس9. با دستور خمیر پیراشکی هم می توانید سوسیس درست کنید. ابتدا سوسیس را سرخ یا آب پز کنید و بگذارید خنک شود. سطح کار خود را با آرد پاشیده و خمیر را با وردنه زیاد نازک باز کنید و سپس به صورت نوار برش دهید. .یک انتهای خمیر را با زاویه کمی روی سوسیس قرار دهید و آن را تا انتهای سوسیس بپیچید.کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و رول های سوسیس را روی آن بچینید و دو رقم زرده تخم مرغ را با کمی روغن مایع مخلوط کرده و با قلم مو رنگ کنید و کمی کنجد روی آن ها بپاشید و رول های سوسیس را بپزید سوسیس 15 تا در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 لحظه استراحت دهید تا برشته و طلایی شود. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …