طرز تهیه مربای خرمالو
معروف ترین مربای پاییزی خرما یکی از بهترین میوه های پاییزی میباشد که برای سلامتی و بدن خیلی مفید میباشد. مربای خرمالو یکی از مشتقات خرمالو میباشد که می توانید به آسودگی آن را برای یک صبحانه مقوی پاییزی درست کنید.مواد لازم برای مربای خرمالو : خرمالوی تازه 850 گرم، شکر 500 گرم، آبلیموی تازه 200 میلی لیتر. با چاقو و آنها را در قابلمه بریزید. قابلمه را روی گاز قرار داده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شکر را کم کم افزایش می کنیم و هم می زنیم تا شکر و خرما کاملا مخلوط شده و شکرها حل شود، اکنون آب لیموی تازه را افزایش کرده و هم می زنیم و حدود 40 لحظه روی حرارت میانه می گذاریم. تا زمانی که ذوب شود. بعد از اینکه مایع به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید و شکیبایی کنید تا خنک شود و در پایان مربا را داخل شیشه ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید. مرحله اول تهیه مربای خرما مرحله دوم تهیه مربای خرما غلظت کافی مربای خرما.