طرز تهیه مربا خرمالو

طرز پخت مربا خرمالو, مواد لازم برای پخت مربا خرمالو طرز تهیه مربای خرمالو
معروف ترین مربای پاییزی خرما یکی از بهترین میوه های پاییزی میباشد که برای سلامتی و بدن خیلی مفید میباشد. مربای خرمالو یکی از مشتقات خرمالو میباشد که می توانید به آسودگی آن را برای یک صبحانه مقوی پاییزی درست کنید.مواد لازم برای مربای خرمالو : خرمالوی تازه 850 گرم، شکر 500 گرم، آبلیموی تازه 200 میلی لیتر. با چاقو و آنها را در قابلمه بریزید. قابلمه را روی گاز قرار داده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شکر را کم کم افزایش می کنیم و هم می زنیم تا شکر و خرما کاملا مخلوط شده و شکرها حل شود، اکنون آب لیموی تازه را افزایش کرده و هم می زنیم و حدود 40 لحظه روی حرارت میانه ​​می گذاریم. تا زمانی که ذوب شود. بعد از اینکه مایع به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید و شکیبایی کنید تا خنک شود و در پایان مربا را داخل شیشه ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید. مربا خرمالو,پخت مربا خرمالو مرحله اول تهیه مربای خرما روش پخت مربا, تکنیک های پخت مربا مرحله دوم تهیه مربای خرما نکاتی برای پخت مربا خرمالو,روش پخت مربا خرمالو غلظت کافی مربای خرما.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی مارچوبه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …