طرز تهیه ترشی مخلوط زیتون

خیارشور زیتون مخلوط درست کردن ترشی مخلوط زیتون, طرز تهیه ترشی زیتون با ترشی خوراکی یکی از تزیینات مورد علاقه و خوشمزه غذاهای ما ایرانیان می باشد که انواع مختلفی از جمله ترشی مخلوط، ترشی سبک و … دارد. و اقوام مختلف با توجه به ذائقه خود و موادی که در اختیار دارند، عمدتاً برای نگهداری غذا و استفاده خارج از فصل از آن، ترشی تهیه کرده اند. البته همه اقوام و ملیت های مختلف دنیا ترشی مخصوص به خود را دارند. در این مطلب طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط را به شما آموزش می دهیم مواد لازم برای ترشی زیتون مخلوط: زیتون شور و هسته خلال شده نیم کیلو هویج حدود 800 گرم سیریق د ماتا گراند یک و نیم لیوان آب دو رقم لیوان سیاه دانه (در صورت متمایل‌شدن) نمک به میزان لازم فلفل قرمز به میزان دلخواه پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی طرز تهیه مخلوط زیتون ترشی: ابتدا هویج و سیر را در دستگاه چرخ کن بریزید و درشت خرد کنید. پنج لحظه بجوشانید. سپس آن را خاموش کنید.سیاه دانه ها را افزایش کنید و سریع شیشه ها را پر کنید تا داغ شوند و درب آن را استوار ببندید و برگردانید تا همینطور بماند و خنک شود.به این ترتیب هوادهی (کنسرو) می شود و مدتی در دمای اتاق سالم می ماند و دیگر نیازی به نگهداری در یخچال نخواهد داشت. البته در این روش درب شیشه ها باید فلزی و مقاوم باشد نکاتی برای تهیه ترشی زیتون مخلوط: از این روش می توانید برای انواع مرباها و شربت ها نیز استفاده کنید زیرا به ماندگاری بیشتر آنها در دمای اتاق کمک می کند. بعد از دو هفته آماده می باشد اما بهتر می باشد یک ماه بگذارید تا کاملا سفت شود، پس از باز کردن درب آن را در یخچال نگهداری کنید، رب گوجه فرنگی را در یک قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ کنید تا خام شود. بو را از بین می برد این ترشی بهتر می باشد کمی سریع باشد اما میزان فلفل به عهده شماست. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …